Grand Damwand
/ Kennis /Hoe te olieleidingen en aardolieproducten buizen produceren

Hoe te olieleidingen en aardolieproducten buizen produceren

De beroemde fabrieken voor de stalen platen JINAN Steel,, ANSHAN STAAL, SHA STAAL De Derde Steel. Deze pijp molens kunnen grondstoffen produceren in zeer goede kwaliteit. De order zal be2000, 2500mm board breedte en lengte richting vaste grootte (dubbel vaste grootte board) .De gasleidingen in de productie van de fabriek worden gecontroleerd één voor één in het lossen, zal de inhoud van de controle zijn:
a. De lengte en breedte van de waterleiding moet consistent zijn met de specificatie in het geleverde materiaal lijst.
b. De spuiten teken materiaal en oven Aantal de aardolie leidingen moeten voldoen aan de ingediende Kwaliteit Garantie.
c. Of het oppervlak van de staalplaat de afwijking zoals concave put, tussenlaag etc.
d. De waterleidingen moeten om in afzonderlijke volgens de specificatie en de wanddikte als ze binnenkomen in de fabriek worden opgestapeld. Het is verboden op te stapelen in wanorde.

Zij stelt de bemonstering inspectie op de lasdraad, lassen flux, lasdraad te voeren in de eerste levering van de leverancier. Het beslist voeren op de chemische analyse van de geleverde lasdraad en controleer dat de elk chemisch bestanddeel of de noodzaak van het gevraagde materiaal voldoen. De longitudinale gelaste buizen materiaal kwaliteit van het project is S355. De geselecteerde lasdraad teken door de lassen is H08MnA. De lassen flux teken matching met lassen is SJ301 (10 ~ 60 items) .Alle de lassen materiaal moet invoeren in het lassen materiaal magazijn in type, en voert over het beheer en het bakken van de speciale persoon. Het bakken van de lasdraad en het lassen flux zal beheersen een bepaalde hoeveelheid, en het zal worden gebakken na het gebruik, en zal niet bakken over de gebruikte hoeveelheid. Het is verboden om te verspreiden en te gebruiken van de pijpleidingen en algemeen waterleiding onvoldoende baktemperatuur.

Voor API gasleiding, het draagt op de fysische en chemische testen op het monster van de grondstof door de verschillende specificatie en oven Nee .. Aan de basis, stelt zij de proef lassen uit te voeren door de oprichting van het lassen testplaat. De petroleum pijp zoals de oprichting van het lassen groef, lassen stroom, spanning en snelheid zien lasproces Beoordeling Leidraad in detail. Na de test deel is gelast, zal het de ultrasone inspectie uit te voeren, de test deel lasnaad kwaliteit taxatie standaard CSA W59-03.The gekwalificeerde testen deel na de lasnaad inspectie, het geleidt de fysische en chemische analyses en testen op het lassen joint, draagt op de chemische analyse van de lasnaad, en tests op de treksterkte, buigen en de impact van het gewricht. Na haar elke index de nationale norm eis bereikt, kan het bevestigen van de ERW gekwalificeerde lasproces en voeren op de lassen fase.