Grand Damwand
/ Kennis /Verschillende Damwanden Rijden Hamers

Verschillende Damwanden Rijden Hamers

 Methoden voor stalen damwand constructie zijn als volgt ingedeeld.
1 Vibration methode met trillende stapel hamer;
2 Stapel jacking methode met behulp van stapel jacking machine;
3 Stapel jacking methode met spiraalboor;
4 Stapelen methode met behulp van stapel hamer
Voor harde stichting, kon water jetting methode worden gebruikt.

1 Vibration methode met trillende stapel hamer
Dit is een constructie techniek die stalen damwand drijft in de aarde door de overdracht van de verticale trillingen gegenereerd door trillende stapel hamer. In gebreke slagkracht, zou het hoofd stalen damwand niet wordt beschadigd, hetgeen bijdraagt aan een relatief hoog bouwefficiency; Deze techniek is van toepassing voor zowel het rijden en winning van stapel. Echter, de instantane stroom extreem hoog in elektrische trillingen, zodat grote elektrische apparatuur nodig; in geval van hydraulische trilling, toegewijde hydraulische unit is een must onder de meeste omstandigheden.
Onlangs, machines die geschikt zijn voor low-noise en trillingsarme bouwwijze en voor de bouw zijn in balk of in kleine ruimte hebben in operationele dienst zijn genomen.
2 Stapel jacking methode met behulp van stapel jacking machine
Dit is een constructie techniek die stalen damwand persen in de aarde met behulp van de tegenkracht van de drive-in stalen damwand door klemmen de tussenliggende deel van stalen damwand.
Het belangrijkste orgaan van de machine is zeer compact en van toepassing voor de bouw onder de balk, maar stalen damwanden moeten worden opgetild met extra kranen.
Deze techniek is geschikt voor zachte foundation en kan low-noise en trillingsarme constructie te realiseren.
3 Stapel jacking methode met behulp van spiraal drill
Stapel jacking methode met behulp van spiraal drillWith betrekking tot deze bouwmethode wordt stalen damwand gedrukt in het gebruik van hydraulische pers tijdens of na het boren; in deze constructie techniek wordt zowel het boren mechanisme van spiraalboor en binnendringen mechanisme van damplanken ontvangen. Dankzij het gebruik van de bus wordt een hoge stijfheid gerealiseerd tijdens de penetratie, dus deze techniek geschikt voor harde foundation. Bovendien kan deze bouwmethode low-noise en trillingsarme constructie te realiseren.
4 Stapelen methode met behulp van stapel hamer
Deze bouwmethode is voorzien van grote hitting macht, mobiliteit, hoge hitting frequentie en operationele overvloed; moet echter mogelijk heiblok worden gekozen dat compressie falen van paalkop tijdens hitting te voorkomen.
Omdat deze constructie techniek maakt veel lawaai en trillingen, is het gebruik ervan in de omliggende gebieden van de woonwijk, school en ziekenhuis enz. En de aangewezen gebieden beperkt; vandaar wordt het zelden gebruikt in de haven district.

Heiblok is ingedeeld in dieselmotor aangedreven heiblok, hydraulische heiblok, aap en pneumatische stapel hamer etc.