Grand Damwand
/ Kennis /FMO damwanden

FMO damwanden

FMO damwanden worden voornamelijk gebruikt in Europa en een aantal Afrikaanse landen. De lengte van de stalen damwand kunnen worden geproduceerd volgens de kenmerken van roll-bending vormtechnologie onder verwerkingsomstandigheden terwijl er geen limiet op onze U-profiel damwanden.

Voor het product lengte vereist door aannemers, worden de beschikbare middelen en de wijze van vervoer in aanmerking worden genomen. De langste profielen we hebben verscheept is 55m lang.


Vervoer van stalen damwand is onderhevig aan verschillende beperkingen: de verkeersregels en de werkelijke toestand van de wegen worden beschouwd in geval van wegvervoer; voor het vervoer over zee, moeten de voorwaarden van lossen erf en machines en maritiem meteorologische omstandigheden worden onderzocht.
Om significant buigmoment en vervorming van stalen damwand tijdens het transport te voorkomen, worden de palen worden voorzien pad en slaper en verpakt met stalen verpakking band. Het zou opmerkelijk zijn dat elk stuk van oppervlakte behandelde stalen damwand worden gescheiden door bepaalde middelen, en dat zachte afdichting pad worden gebruikt met verpakking riem.


Voor het transport van ultra-lang stuk damplanken wordt transportwagen zijn voorzien van ten minste vijf dwarsliggers per 20 meter lengte na de bovengenoemde packing voorwaarden wordt voldaan, teneinde vervorming te voorkomen; zeker niveau dergelijk zaak.

Contacteer ons om uw eigen damwanden ontwerpen