Grand Damwand
/ Kennis /Stichting stalen buizen Productie Methode

Stichting stalen buizen Productie Methode

Bouw buizen zijn meestal meer licht van gewicht, en hebben dunnere wanden. Off-shore buizen hebben een betere consistentie en zijn meestal rechter. Meestal worden deze buizen gebruikt in gevallen waarin de buis niet onder een hoge spanning wordt gezet.

Vanaf het begin, is het voorzien van stalen plaat breedte in het project beschouwd door 2500㎜ en 2000mm, en de plaat lengte is vaste grootte. Voor het baggeren buizen ofφ1829 * 25㎜, het laden uitbreiding perimeter wordt vastgesteld op L = is 5667 ± 3㎜.The laden groef uitgevoerd door het proces-richtlijn, de belasting weg te nemen van de semi-automatische vlam snijden methode, de twee uiteinden van de afgewerkte pijp product uitvoering van de magnetische automatische vlam snijder afkanten of snijden.

Na de stalen plaat wordt geladen het eindproduct, moet de lengte en breedte inspectie uit te voeren op elke netto stof, zijn diagonale afwijking ≤5㎜. Pre-bending gezamenlijke productie werk deel van baggeren buizen. De gekwalificeerde netstof voeren uiteindelijk pre-bending voor het werpen, de pre-bending lengte van de beide einden is 350㎜. Het duurt 1000 ton plaat type persmachine voor een pre-bocht. De twee uiteinden na pre-bending worden geïnspecteerd door de binnenkant boog monster plaat. Na de gekwalificeerde inspectie, kan stichting buizen de volgende rollende werk procedure uit te voeren.

Neem 35 * 3000 drie spindels rollende machine naar de shell ring rollen. In de vorm van de ring omvatten, moet de basis pijp productie uit door 4-6 neergaande slag werkwijze. Single shell ring verticale lasnaad binnen en buiten nozzle lassen: Het voert door het lasproces beoordeling plannen na de gekwalificeerde inspectie. Single shell ring in elkaar gezet om filiaal te zijn
1. Montage en zet samen om de gewenste grootte door het ontwerp lengte.
2. Joint klaring ≤2㎜, stootvoeg kruis nozzle ≤2㎜

Binnen en buiten de ring lasnaad lassen. Dredging pijp zal worden uitgevoerd door het lasproces beoordeling plannen na de gekwalificeerde inspectie. Afgewerkt pijpen lengte vaste grootte: Het neemt de magnetische automatische vlam mes te voeren op de afkanten of snijden op de twee uiteinden van de afgewerkte pijp product, en zorgt ervoor dat de lengte van de afgewerkte pijp product na het snijden van de reikwijdte van ± 10㎜.The bereikt af-fabriek inspectie van het afgewerkte pijp product: Na de off-shore pijp wordt het eindproduct, stelt zij de 100% ultrasone inspectie uit te voeren op alle lasnaden, de inspectie norm voert door CSA W59-03 standaard.

Geschat wordt dat de bouw pijpen zal aankomen in aflevering. De grondstof komt bij het bedrijf op ongeveer november 15. Na de aanvaarding aan de kwalificatie, zal het beginnen om ze te produceren. Deze buizen worden geschat te worden eindigde op ongeveer 25 november 2009.