Grand Damwand
/ Kennis /GU 6N, GU 7N, GU 7S, GU 8N, GU 8S, Damwand

GU 6N, GU 7N, GU 7S, GU 8N, GU 8S, Damwand

sectie Breedte Hoogte Dikte sectionele
Gebied
Massa sectie
modulus
moment van
Traagheid
  b mm h mm t mm s mm cm2/m Kg/m kg/m cm3/m cm4/m
 GU SECT ionen
 GU 6N 600 309 6.0 6.0 89 41.9 70 625 9670
 GU 7N 600 310 6.5 6.4 94 44.1 74 675 10450
 GU 7S 600 311 7.2 6.9 100 46.3 77 740 11540
 GU 8N 600 312 7.5 7.1 103 48.5 81 770 12010
 GU 8S 600 313 8.0 7.5 108 50.8 85 820 12800

 

Damwand kan soms effectief worden gebruikt om GU 6N of GU 7N of GU 7S muren verankeren. Palen moet binnen 2 uur na het raken van de grond water of water om hun uiteindelijke diepte worden gereden. Sinds 1997, in samenwerking met het Laboratoire Central des Ponts et Chaussées in Straatsburg, ARCELOR GU 6N is het uitvoeren van een uitgebreide studie om de verbeteringen te kwalificeren spuiten kan GU6N leveren aan vibrerende besturen van stalen Damwand, en het effect ervan op de omringende grond te begrijpen en de Damwand zelf. Poetsen met een beetje water en zeep net voor het rijden GU7N kan helpen de vergrendelingen schuiven elkaar gemakkelijker.

 

Als slechts twee stalen Damwand vormen elk frame, moet aansluiten GU 8N en GU 8S de frames met een continue gewapend beton cap. De ankerstangen kan vervolgens tot de concrete dop worden bevestigd. Containers voor het gieten van A-30 in de vergrendeling (koffie blikjes, plastic containers of dispensers werken het beste) * Isolerende schuim, backer staaf, kit of soortgelijke uiteinden van stapels (zie foto bijvoorbeeld) Het proces omvat in principe GU 7N afvoeren van een vloeistof af te dichten (meestal water, soms in combinatie met lucht) bij een gecontroleerde GU7S druk en / of stroomsnelheid bij de teen van de Damwand rijdt. Emmers ongeveer 4 gallon maat voor het mengen. De stalen jetting buizen worden aan de Damwand en zijn verbonden met de pompen door slangen. Meten emmer gemarkeerd op 7,5 liter (1/2 van de hars - of passende maatregel voor de hoeveelheid die nodig is) .Echter, als er drie GU8S palen worden gebruikt, elk frame kan een trekstang door het centrum stapel ondersteunen en zelfstandig te handelen.

 

De paal schuin naar de wand GU8N wordt samengedrukt terwijl de stapel of stapels hoek van de muur wordt gespannen. Meten GU8N container gemerkt aan 0,5 liter (1/2 van de verharder - of passende maatregel hoeveelheid vereist).) * Boor en mengen GU 7S Sluitingen fluïdumstraal los van de bodem, waardoor de weerstand op de teen van de Damwand verminderen tijdens rijden. Afhankelijk van de bodemgesteldheid, kan de vloeistof GU 8S dat langs de paal stroomt huid wrijving te verminderen. Instrument voor het controleren van de diepte van de A-30 in de vergrendeling.

 

De resulterende GU6N en GU7N krachten gemakkelijk bepaald uit een kracht veelhoek. Jetting wordt gecombineerd met een Damwand heiproces, meestal vibratory rijden, maar soms jacking. Wegwerp verf roeren stokken om de resterende hars in het mengen van container Het versnelt het algemeen tot GU 8N installatie stapel en vermindert veroorzaakte trillingen, zonder schade aan de palen te schrapen. GU7S toont de stralen die uit de leidingen naar de stapel teen. Het werd genomen tijdens een test van de jet operatie, voorafgaand aan het rijden.

 

Deze wijze van ondersteuning kan effectief worden gebruikt als de brace palen adequaat kan plaatsnemen in een onderliggende laag van de bodem of bij voorkeur rock. wand door middel wales kunnen ook worden gebruikt als ankers. Geschikte handschoenen GU 8N en kleding (A-30 is moeilijk te verwijderen uit kleding) Sinds 1997, ARCELOR, in samenwerking met het Laboratoire GU7N Centrale des Ponts et Chaussées en het Laboratoire Régional des Ponts et Chaussées de Strasbourg, is het uitvoeren van een groot studie te kwalificeren en te kwantificeren de verbetering jetting kan leveren aan de vibrerende besturen van Damwand en begrijpen het effect daarvan op de omliggende grond. Rijden op Toepassen in het stopcontact. BELANGRIJK - Moet GU8S hebben juiste hoeveelheid in de vergrendeling. Onder bepaalde bodemgesteldheid, het water stroomt langs de stapel werkt als een smeermiddel en kon de huid wrijving te verminderen. Jetting stelt GU 7S Damwand succes worden gedreven in dichte bodems.

 

De reactie wordt ontwikkeld GU7S en GU8N en GU8S door wrijving en / of hechting tussen de paal en de grond achter de muur. Timmerlieden niveau voor het controleren van het niveau van de paal (moet vrij lang niveau) Het proces omvat in principe lozen water onder druk in de buurt van de teen van de Damwand wordt gereden. Alleen de lengte van GU 7N paal buiten het actieve falen zone moeten doeltreffend mobiliseren weerstand worden beschouwd. De werkelijke capaciteit van de H-palen moet worden gecontroleerd door trek GU 8S testen in het veld. Meer is niet altijd beter! De meest efficiënte hoeveelheid in het kant interlock van gepaarde palen ongeveer 1/8 ". De stijve stalen buizen jetting gewoonlijk gelast aan de paal, met slangen ze op de jetting pompen. De spanning banden worden voorgespannen tot een percentage van de GU6N berekend ankertrekkracht door jacking tegen de muur alvorens het definitieve aansluiting. De waterstraal los van de bodem, waardoor de weerstand tegen penetratie van de GU 6N stapel teen tijdens het rijden. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de aansluiting details op de wale aangezien dit kunnen worden onderworpen aan roterende spanningen.