Grand Damwand
/ Kennis /Long Branch Ontvangt Financiering Build Damwand Naar De Kust Te Beschermen

Long Branch Ontvangt Financiering Build Damwand Naar De Kust Te Beschermen

LONG BRANCH: De stad zal de financiering worden ontvangen in de nabije toekomst verdere actie om de kust te beschermen tegen toekomstige stormen te nemen.

Long Branch zal worden ontvangen van meer dan $ 7.300.000 in de federale financiering van een damwand die zal lopen langs de oostkant van de nieuwe promenade van de stad te bouwen.

De stad wordt verwacht om uit te gaan om te bieden voor de nieuwe promenade ergens deze maand na het verlijmen van meer dan $ 18.000.000 voor het ontwerp en de bouw.

The Long Branch promenade, evenals de bluffs, schotten, en de aangrenzende wegen, werden zwaar beschadigd als gevolg van Superstorm Sandy.

De financiering voor de damwand wordt verstrekt door de Federal Emergency Management Agency (FEMA), volgens een vrijlating uit Congreslid Frank Pallone.

"Deze subsidie zal helpen om ervoor te zorgen dat onze gemeenschap is veerkrachtig als andere grote storm raakt onze kusten," Pallone zei in de release. "Als we doorgaan met bouwen, hebben we een unieke kans hier in Long Branch, en de rest van de staat, om onze infrastructuur te verbeteren, zodat het is sterker dan voorheen en kunnen toekomstige stormen te weerstaan."

De wand 5450 strekkende voet staal en worden geïnstalleerd voet diep in de grond. Het zal de controle erosie helpen en te verminderen of de dreiging van schade aan de promenade, bluffs, schotten en wegen in het geval van toekomstige stormen te elimineren.

Het aanbrengen van de damwand kan de vernietigde promenade boven de hoogte base flood (BFE) worden verhoogd. De nieuwe promenade ook bijna 10 breder is dan het origineel.

De bouw van de nieuwe promenade zal naar verwachting beginnen in het voorjaar en de laatste in de zomermaanden.

This article comes from wordontheshore editor released