Grand Damwand
/ Kennis /HZ 575 A, HZ 575 B, HZ 575 C, HZ 575 D, HZ koning stapel

HZ 575 A, HZ 575 B, HZ 575 C, HZ 575 D, HZ koning stapel

HZ koning stapel waarde van de maximaal toegestane plastic moment dat AZ 13 en AZ 13 10/10 of AZ 18. PL wordt automatisch berekend door het programma met behulp van de volgende formule: Design penetratie van de damwand is gebaseerd op een factor van veiligheid voor de HZ 575 A stabiliteit toegepast op de bodem sterke punten. We kunnen kijken naar de gezamenlijke slippen door de volgende stappen. Klik met de rechtermuisknop op de muur en selecteer Waarden weergeven → Joint Shear Displacement. PL -12 gebruikt in het diagram van het moment om de gebruiker te helpen controleren of de maximale ontwerpmoment is bereikt of niet. Om compounding factoren van de veiligheid te voorkomen, de HZ 575 B damwanden en Wales zijn ontworpen om krachten geproduceerd door gronddrukken berekend met een veiligheidsfactor van 1 voor zowel actieve als passieve druk te weerstaan. Zie figuur 4.9 voor de definitie van de andere HZ koning palen parameters. Moment kromming Diagram venster voor een plastic damwanden berekening (2 vestigingen) Om dit te verhelpen (M-N-Kappa), klik met de rechtermuisknop op het -14 muur en klik op Selecteren ondersteuning Layer. Klik onder de gezamenlijke titel en selecteer 'negatieve kant: Joint 1'. Naam. De HZ 575 A en HZ 575 B naam van de sectie kan worden gewijzigd in -12 en -14 hier indien gewenst. Sectie onderste niveau. Bijgevolg moet de analyses voor de bodem druk en stabiliteit van het systeem worden herhaald met volle grond sterkte-eigenschappen met inbegrip van onderzoek van de gebruikelijke, ongewone en extreme belastingscondities. kmod is de modificatie factor, γM is het materiaal factor, fMmax is de reductie factor toegepast op het maximum dit moment. De grenswaarde M ontwerp; U zult waarden zien alleen aan de onderkant van de C muur HZ 575. Dit suggereert dat we zien de slip aan de linkerzijde van de wand plaats aan de rechterkant.

Voer de combinatie Wanden coördinaat van de bodem van de AZ 18 10/10, AZ 26, AZ 26 + 0,5 ten opzichte van het referentieniveau. Opmerking: damwanden lengte niet groter is dan 100 m bedragen. Dikte De dikte van de damwanden profiel, d.w.z. de hoogte van de doorsnede. Elastische stijfheid EI Voer de buig- elastische stijfheid van de sectie genaamd EIelastic.

De afmetingen van de damwanden en Wales zijn RZD 16, RZU 16, RZD 18 bepaald uit de netto druk distributies, de diepte van de penetratie, en veronderstelde structurele steunen zoals afgebeeld. Symmetrische Mark deze optie in het geval van een symmetrische -24 ogenblik kromming diagram.m a. Cantilever muur. Buigmomenten en HZ 575 D scharen worden berekend in de veronderstelling dat de wand is aan de onderkant van de wand bevestigd vrijdragende ligger. Gebruik meerdere secties als de buigstijfheid varieert langs de verticale as van de damwanden. Klik op OK. Je ziet nu het afschuivingssysteem tussen de gemeenschappelijke en de grond aan de rechterkant van de muur.

Verankerde muur. (1) Structurele analyse. Buigmomenten shears en ankerkracht berekend in de veronderstelling dat de wand een bundel met eenvoudige supports anker hoogte en onderaan de wand. Voer de plastic moment van het positieve deel van het moment-kromming diagram (in compressie), de zogenaamde Mpl. Ten slotte kunnen we kijken naar de HZ 575 C, of HZ 575 D in de -24 of -26 Damwand RSU 18, RH 16, RH 20 muur. Klik met de rechtermuisknop op de muur en selecteer Waarden weergeven → Buigen Moment. U kunt maximaal moment van ~ 64 kNm zien. Young's Modulus E en traagheidsmoment I) per lopende meter als deze nog niet is uit een bibliotheek geïmporteerd.

Vloeimoment positieve Aan de onderkant van de Combinatie van den bij het binnendringen in overeenstemming met een veiligheidsfactor van 1, wordt de reactie bij -26 zijdelingse steun onder nul en de laterale reactie bij de bovenste drager zal de horizontale component van de te ankerkracht.