Grand Damwand
/ Kennis /(KLS2, KLS3A, KLS3) Lichte stalen Damwand

(KLS2, KLS3A, KLS3) Lichte stalen Damwand

Alle lichte Damwand werden geschilderd boven 3,35 meter aan de voorkant en de bovenkant 4,0 meter aan de achterkant met 375 micron Jotamastic 87 zwarte verf. Kokerpalen, gevormd uit vier secties AZ, kan een paar van AZ en een plaat of een paar U-profielen gemakkelijk worden ingebracht in een lijn van damwanden op plaatsen waar zware lasten worden toegepast. Damwand muren kan worden geschroefd in voorgesneden loopgraven, of geperst, impact gedreven of getrild in positie. De EU8 Damwand werden geschilderd op de bovenste 3,35 meter aan de voorkant en de bovenste 3,35 meter aan de achterzijde met 375 micron Jotamastic 87 zwarte verf Alle schilderij werken werden uitgevoerd in de ESC-fabriek in China.KLS2 worden uitgevoerd, kunnen ook worden gebruikt als individuele dragende palen voor stichtingen of in de open steiger en dolfijnen bouw. De aandrijfkracht wordt overgebracht op de paal concentrisch, maar de reactiekrachten ongelijk verdeeld over de Damwand.

De grote gyrostraal maakt ze bijzonder geschikt voor situaties waarin de bouw betreft grote lengtes pool met weinig of geen zijdelingse steun. Om scheve van Damwand te voorkomen, moeten ze worden gehouden in een gids frame of bok. Alle leveringen voor het project werden in maart 2009 uitgevoerd KLS3A kan optreden in dichte bodems als de vorige Damwand de grond heeft losgemaakt.

In het algemeen licht Damwand KLS2, KLS3A, kan KLS3 geopend worden gereden beëindigd. Verplaatsen van grond en de grond heave normaliter geëlimineerd omdat de grond binnendringt het open uiteinde van de paal tijdens de initiële penetratie en vormt een effectieve plug de teen diepte toeneemt. Threading en op geen enkele stoten of schokken, die een schril contrast met het rijden en trillingen methoden invloed geen sprake. In moeilijke bodems, kan de drijvende worden verlicht door voorboren, water-jetting, pre-stralen of zelfs door het vervangen van de bodem. Extra koppelingen werden gestuurd, samen met de verzending om ervoor te zorgen dat eventuele speciale hoeken nodig waren om worden gedraaid of obstakels veroorzaakt een variatie in de drijvende lijn dan KLS3 in staat was om de on-site fabricage uit te voeren zonder enige vertraging aan het tijdschema van het project.

Forward lean wordt veroorzaakt door wrijving in de vergrendelingen en verdichting van de bodem tijdens het rijden de vorige Damwand. Damwand kunnen worden aangedreven in alle normale bodem kan zeer compact bodem en zachte rotsen ertical uitlijning tijdens het rijden worden verstoord door obstakels in de grond of vaste strata onder ongunstige hoek. Ze kunnen worden gebruikt om de verticale en horizontale krachten weerstaan en kunnen in het algemeen worden geplaatst in de wand, zodat het uiterlijk is beïnvloed. Bij het besturen Damwand wanden, is het mogelijk de Damwand start leunen vooruit of achteruit ten opzichte van de rijrichting.

 

Afmeting Gewicht Per meter muur
Types Dikte Breedte Hoogte Per stapel Per muur Modulus van sectie Traagheidsmoment
mm mm mm Kg/m Kg/m2 Cm3/m Cm4/m
KLS2 5 250 37 14.8 59.2 59.7 107
KLS2A 5 333 40 19.5 58.5 76.8 154
KLS3 6 333 87 23.3 69.9 330 2480