Grand Damwand
/ Kennis /NS-SP Warmgewalst Damwandprofielen

NS-SP Warmgewalst Damwandprofielen

Larssen damwandplanken zijn alle damwanden met Larssen vergrendelingen, die werd uitgevonden door de heer Larssen in de 20e eeuw.

Zoals groene en herbruikbare infrastructuur materialen, Larssen damwandplanken hebben vele verdiensten, zoals duurzaam, eenvoudig, lichtgewicht, uitstekende sectionele vorm van de structuur ongevoelig zegel, handig in gebruik en veiligheid en milieubescherming, en kan voldoen aan de behoeften van de constructies.

In vergelijking met andere technische methoden, warmgewalste damwand moet eenvoudige constructie, kan werken in de ruimte bezet door kleine dingen, flexibele en eenvoudige constructie operaties, werken snel, korte bouwtijd, die geschikt zijn voor de uitvoering van de overstromingen, aardverschuivingen, verzakkingen, zand en andere rampen snel redding; lichtgewichtstructuur. In vergelijking met andere structuren, de structuur is licht, en hebben een sterke draagvermogen en single schokbestendigheid. Larssen damwandplanken levensduur kan oplopen tot 50 jaar, waarvan de bouw en milieubescherming aanzienlijk verminderen.

Hoewel de toepassing van Larssen paneel is nog steeds in de kinderschoenen staat, een grote kloof in vergelijking met westerse landen, maar de kloof is macht en kansen voor leveranciers damwand. Geavanceerde toegepaste technologie die wordt gebruikt in China ook het bevorderen van de bouwsector, de productie en het ontwerp, de bouw. Op basis van de vele voordelen van stalen damwanden in de bouw banen, de State Administration of Quality Supervision gaf een "U-vormige warmgewalste stalen damwand," de nationale norm, en in 1 december 2007 formeel ten uitvoer gelegd. Implementatie van de normen voor de toekomst van de stalen damwand producten en toepassingen, met een mijlpaal voor alle leveranciers damwand in China