Grand Damwand
/ Kennis /Railbouwkunde: bouwkuip uitgraven

Railbouwkunde: bouwkuip uitgraven

Pit bouwkuip bouwkuip is meestal verdeeld in de bodem, grond en stalen damwand bouwkuip bouwkuip.
1. Algemene eisen voor pit bouwkuip: Top bouwkuip moet hoger zijn dan de hoogste waterstand kan optreden tijdens de bouw 0.5m zijn; bescherming erosie maatregelen voor de sectie rivier moet worden gecomprimeerd bouwkuip veroorzaakt; bouwkuip moet waterdicht strak doen verminderen lekkage; bouwkuip moet voldoen aan de behoeften op het gebied van de aanleg van infrastructuur; bouwkuip moet voldoen aan de eisen van sterkte en stabiliteit.
2. De diepe aarde kofferdam toepassing binnen 2m, het debiet van minder dan 0,3 m / s, de rol van kleine en rivierbedding schuren kleinere waterdoorlatendheid bodem. Bouw moet worden gebaseerd op de werkelijke situatie van de bouwplaats, het gebruik van de pier, station locatie gedeeltelijke tijdelijke bouwkuip of eerst opgegraven kanalen, en dan bouwen de brug gelegen aan de stuw stuw. Bouw, moet eerst het schoonmaken van de rivier puin van de stroomopwaarts naar de downstream dijk dicht.
3. Bodem kofferdam toepassing diepte van maximaal 3 m, de stroomsnelheid van minder dan 1,5 m / s, een stroom van water doorlatendheid van de bodem. Aardezakjes gebruikte stro tassen, zakken of zakken, de bodems en de hoeveelheid is meestal zakcapaciteit 1/2 ~ 1/3, stapelen eisen naad rond elkaar ongelijk en stapelen keurig mogelijk.
4. Stalen damwand bouwkuip toepassing Deep Water rivierbedding is zandgrond, klei, grind en andere bodem en verweerde rotsformaties. Damwand vliegtuig over het algemeen gebruikt voor ronde, rechthoekige en rond eindvorm. Stalen damwand bouwkuip bouwprogramma: de stalen damwand het afwerken van een gevangenis omgeving, omringd door een stalen damwand rondom de gevangenis om een plug Hop draak strijd installeren. Geperforeerd stalen damwand methode kan worden onderverdeeld in blok door blok (groep) gestanst, hit na de eerste dekking draak en part-voor-blok interpolatie start spelen na de eerste dekking gedeelte Lang na het gevecht.
5. Opgraving en achterkant: Na het succes van de bouwkuip kan worden uitgevoerd binnen de bouwkuip uitgraven bodem, water punten en droog opgraving opgraving, opgraving opgraving methoden hebben het grijpen Grondverzet, menselijk geopend graven, uitgraving punch zuig methode.