Grand Damwand
/ Kennis /damwand, FSP-IA, FSP-II, FSP-III, FSP-IV, FSP-VL, FSP-VIL, FSP 2, FSP 3, FSP 3A, FSP 4, FSP 1, FSP 1A

damwand, FSP-IA, FSP-II, FSP-III, FSP-IV, FSP-VL, FSP-VIL, FSP 2, FSP 3, FSP 3A, FSP 4, FSP 1, FSP 1A

Sectie Dimensies doorsnede Massa Traagheidsmoment Modulus van sectie
Breedte Hoogte Dikte Stapel Muur
b h/2 t          
mm Mm mm cm2/pile kg/m kg/m2 cm4/m cm3/m
FSP-IA 400 85 8 45.21 35.5 88.8 4500 529
FSP-II 400 100 10.5 61.2 48 120 8740 874
FSP-III 400 125 13 76.4 60 150 16800 1340
FSP-IIIA 400 150 13.1 74.4 58.4 146 22800 1520
FSP-IV 400 170 15.5 97 76.1 190 38600 2270
FSP-VL 500 200 24.3 133.8 105 210 63000 3150
FSP-VIL 500 225 27.6 153 120 240 86000 3820
ⅡW 600 130 10.3 78.7 61.8 103 13000 1000

 

Damwand besproken berusten op verschillende vereenvoudigen, zoals FSP-III of FSP-IIIA of FSP-IV. En vaak tegenstrijdige aannames met betrekking tot het gedrag van de wand / bodem-systeem. Deze methode resulteert in een aantal FSP-IA of FSP-II fout, maar scheelt enorm in de berekeningen. Damwand niveau in de horizontale stand met de open aansluiting blootgesteld vullen. Onverenigbaar druk en verplaatsingen. Zowel cantilever en verankerde muur ontwerp wordt de gronddrukken aangenomen dat ofwel de beperkende actieve of passieve druk op elke plaats ongeacht de omvang of richting van wand / zetting zijn. Grondig reinigen interlock.

 

Verwijder FSP-VL en, FSP-VIL en, FSP 2 met behulp van een staalborstel of vermogen borstel. De passieve weerstanden worden vereenvoudigd door te veronderstellen recht driehoekig druk aan de linkerzijde van het opstapelen en door substitutie van een geconcentreerde kracht C voor de netto passieve weerstand aan de rechterzijde van de damwand. Complete reiniging door te blazen FSP-III en FSP-IIIA met perslucht. Sluit de open einden van de interlock. Gebruik isolatieschuim of soortgelijke interlock uiteinden te verzegelen. Damwand moet waterpas zijn. We geven aan cantilever damwanden in homogene granulaire bodem ontwerp een FSP VIL en FSP 2 bruikbare methode, door de conventionele methode geanalyseerd.

 

Als de FSP-IV en FSP-VL stapel is niet niveau van begin tot eind (lange palen hebben een lichte curve), plaats kleine dam van Adeka P-201 om de 5 ~ 10 voet om de controle dikte van A- 30 kraal te helpen. Enkele, 3 of FSP FSP 3 Een anomalieën in de klassieke procedures: Bij een verankerde muur, de neiging van wandbeweging produceren een passieve toestand boven het anker wordt genegeerd. Vereenvoudigde Methode - Een vereenvoudigde ontwerpmethode geïllustreerd. De afstand, Do, moet voldoen aan zowel de eisen van evenwicht. Meer is niet altijd beter! De meest efficiënte dikte, FSP 4 en FSP 1 en FSP 1 Een iets minder dan de gemeten gat toen de man / vrouw FSP-VL vergrendelingen zijn volledig uitgebreid. De berekende waarde van de Do dient te worden verhoogd met 20 tot 40 procent van het totale ontwerp diepte van de penetratie te krijgen. (Zie foto) Vuistregel - dikte van A-30 moet ongeveer 60% van de spleetbreedte zijn. Bijvoorbeeld als de gemeten spleet 1/8 ", de dikte van de A-30 moet iets kleiner zijn dan 1/8 worden".

 

Stalen Damwand op de bodem drukken worden genegeerd door FSP-IA en FSP-II, en de verplaatsingen worden berekend op basis van hypothetische en misschien onrealistisch ondersteunt. De ontwerper nodig rechtstreeks de diepte verhouding D / H en de maximummoment verhouding als functie van de verhouding van passieve naar actieve lambda, Kp / Ka, voor verschillende posities van het waterniveau. Solliciteer FSP-VIL en FSP 2 geschikte hoeveelheid in het interlock. Gebruik een kleine borstel of spatel helpen het A- 30. Het is dus onafhankelijk van de werkwijze voor het verkrijgen Kp.

 

Analyse met de klassieke werkwijzen van FSP 3 of FSP 3A of FSP 4 muur met een penetratie van meer dan vereist voor stabiliteit geeft niet alleen een verhoging van de veiligheidsfactor maar begeleidende toename gronddrukken, buigmomenten, ankerkrachten en doorbuigingen ook. Cantilever FSP 2 of FSP 3 of FSP 3A damwanden in cohesieve gronden - Twee gevallen van vrijdragende muren in cohesieve gronden van belang zijn: (1) Damwand muren volledig in klei en (2) muren gereden in klei en FSP-IV opgevuld met zand. Terwijl de grotere doorbuigingen in overeenstemming zijn met de aannames in de klassieke procedures, dient een verhoging van de penetratie worden naar verwachting leiden tot verminderde verlegging. De aanvankelijke druk FSP VL voorwaarden voor damwanden ingebed in cohesieve bodem voor zijn gehele diepte. Geschatte methoden van ankers, maar deze methoden in te voeren verdere vereenvoudiging van aannames ten aanzien van systeemgedrag en lijden aan dezelfde FSP IV beperkingen als die van enkele verankerde muren. Direct na de damwanden is geïnstalleerd, kan gronddruk worden berekend op basis van de aanname dat ongedraineerde sterkte van de klei de overhand heeft. Dat wil zeggen, wordt ervan uitgegaan dat de klei ontleent al zijn kracht uit samenhang en geen kracht van interne wrijving.

 

Bepaal het volume nodig is voor FSP 1 en FSP 1A interlock. U kunt de resterende stapels behandelen door berekende volume indien gewenst echter blijven controleren dikte periodiek. De methode bodem-structuur interactie (SSI) van de analyse in dit hoofdstuk dwingt compatibiliteit van de doorbuigingen, bodem drukken, en anker krachten, terwijl de boekhouding voor wand en anker flexibiliteit. De penetratiediepte en de omvang van stapelen moet voldoen aan de drukomstandigheden die onmiddellijk na de installatie bestaat en de voorwaarden lange tijd na de sterkte van de klei veranderd. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger voor de aanbevolen dekking. De SSI methode is gebaseerd op een eendimensionale (1-D) eindige FSP-VIL elementenmodel van de wand / bodem bestaande uit lineair elastische ligger-kolom elementen voor de wand verdeeld M lineaire Winkler veren om de bodem en lineaire vertegenwoordigen geconcentreerd veren om het even welke ankers te vertegenwoordigen.

 

Meet dikte zorgvuldig. De juiste dikte van A-30 van belang. Het bedrag van de A-30 nodig FSP IIIA en FSP IV zal variëren afhankelijk van het type Damwand. De analyse wordt gewoonlijk uitgevoerd in de totale spanning met een waarde cohesie, c, gelijk aan de helft van de onbegrensde druksterkte qu uitgevoerd. FSP VL werkwijze wordt gewoonlijk aangeduid als a = analyse. Damwand beschermen tegen vroegtijdige blootstelling aan vocht voorafgaand aan het rijden.

 

De kaart is ontwikkeld voor een natte gewicht per stuk, gelijk aan tweemaal ondergedompeld eenheid gewicht van de,. Behandel FSP 4 en FSP 1 en FSP 1 Een centrum of gemeenschappelijke interlock van gepaarde palen door het plaatsen van kleine wig vergrendeling open te houden. Men kan bepalen en uit FSP III tabel 2, en KP / Ka en Ka. Pour A-30 in de open ruimte. De A-30 zal zijn weg naar de vergrendeling vinden. Uiteinden moeten worden aangesloten en Damwand moet waterpas zijn. Een ontwerp voorbeeld gegeven eind probleem No. 1. Verschillende gronddrukken ontwikkelen voor elk geval. FSP FSP IA en II muur Geheel Samenhangende Soil - Ontwerp van damwanden in cohesieve FSP VIL gronden wordt bemoeilijkt door het feit dat de sterkte van de klei met de tijd verandert en daarmee het gronddrukken ook veranderen met de tijd.