Grand Damwand
/ Kennis /Damwand, SKZ 31, SKZ 33, SKZ 34, SKZ 36, SKZ 38

Damwand, SKZ 31, SKZ 33, SKZ 34, SKZ 36, SKZ 38

 

Het blad paal voor het vloeibaar maken kan bestaan ​​SKZ SKZ 31 of 33 elk moment een dynamische werking vindt plaats bij een korrelig stichting of een gelaagde stichting die granulaire gronden bevat. Als de bovenstaande aanbevelingen, zoals verkregen door SKZ 31 ProfilARBED, voor de installatie van het afdichtingssysteem en voor opslag en rijden zal SKZ 33 gevolgd, een omgekeerde gezamenlijke weerstand p = 3 x 10-10 m / s (9,8 x 10 -10 ft / s). De inverse SKZ 34 joint reAny zachte bodem onder de SKZ34 trekstangen, zelfs op grote diepte, kunnen consolideren onder het gewicht van de afgelopen opvulling, waardoor de grond te vestigen. Het risico van liquefactie moeten worden geëvalueerd op een case-by-case basis met behulp van de aanbevelingen van het technisch rapport GL-88-9 (Torrey 1988).

 

Stalen damwanden zijn meestal rond structurele SKZ SKZ 34 of 36 of SKZ 38 stalen staven met overstuur draadeinden tot een vermindering van de netto-oppervlakte te voorkomen als gevolg van de draden. Met het oog op het nemen van speling, worden kabelspanners meestal voorzien in elke trekstang. Sistance is bepaald uit 200 veldproeven waarbij de SKZ33 uitkomen in de voegen (afgedicht met Roxan) werd gemeten als een functie van de toegepaste drukval met een speciale testinrichting (zie "Part 1"). bodems voldoen aan de criteria van dit verslag kan de veronderstelling worden gemaakt dat tijdens heien de versnelling van bodemdeeltjes zal SKZ36 voldoende zijn om het vloeibaar te wekken, zal een kleine nederzetting veroorzaken de trekstangen te zakken onder het gewicht van de grond boven hen. Dit uitzakken resulteert in een toename van de trekspanning in het SKZ 38 trekstang omdat deze dan SKZ 36 trekken het vel. De toepasselijke veiligheidsfactor op die waarde moet desalniettemin zorgvuldig worden gekozen in functie van de verstrooiing van de gegevens, alsmede van de risico's die inherent zijn aan het project. En dus een risico van schade bestaat. Beperkingen moet dan worden ingesteld op heien, zoals: maximale water podium tijdens SKZ34 rijden; Om deze situatie te voorkomen, kan een van de volgende methoden gebruikt: 1. Steun de trekstangen met SKZ 38 lichte verticale palen bij 20 tot 30-voet intervallen. 2. zet je de ankerstaven in grote leidingen minimale afstand tot het storten van vloeibaar gevoelig bodem; en de grootte van SKZ36 heien hamer en de nominale energie. De horizontale reactie van een verankerde damwand wordt overgebracht naar de trekstangen door een buigbare lid bekend als wale. Een totaal verbod op het rijden kan worden gerechtvaardigd.

 

SKZ31 en SKZ33 heiwerk zijn met succes toegepast langs de dijken van zowel de Mississippi en Atchafalaya Rivers. Ondanks het feit dat de Roxan systeem is intensief getest ProfilARBED en / of Adeka Ultra Seal kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit een onvoldoende of onjuist gebruik ervan gehouden. Het bestaat gewoonlijk uit twee op afstand constructiestaal SKZ33 kanalen geplaatst met hun webben rug aan rug in de horizontale positie. Heien wordt voorkomen of beperkt op basis van de mogelijkheden voor het vloeibaar maken in een stadium waarin het waterniveau is boven de landzijde grondoppervlak en heiwerk is gepland in 1500 voet van de dijk of de bescherming tegen overstromingen SKZ38 werkt. De kanalen zijn verdeeld met voldoende afstand * tussen hun webben de streek uiteinde van de trekstangen wissen. De omvang van elke SKZ38 beperkingen geplaatst op heien moet worden afgewogen tegen het risico van schade aan het publiek.

 

Trekstangen boven losse korrelvormige of zachte dichte grond geplaatst kan worden onderworpen aan belastingen buissegmenten of andere typen scheiders worden gebruikt om de gewenste afstand te handhaven wanneer de kanalen met elkaar verbonden. Het is duidelijk dat een goed resultaat SKZ38 alleen wordt verkregen wanneer SKZ 33 belangrijke stromingen rond de paal toe worden vermeden door voldoende inbedding in een ondoordringbare laag. groter dan berekend door gebruikelijke werkwijzen. Aangezien de onderliggende bodem SKZ31 comprimeren, hetzij als gevolg van volumeveranderingen, vervorming of consolidatie, het gewicht van de bovenliggende grond induceert extra lasten als de staaf buigt.

 

Als SKZ34 en SKZ36 gebouwd op het binnenvlak van de damwanden, wordt elk deel van damwanden bouten aan de wale de reactie van de palen dragen. Indien uitgraving nodig om een ​​anker te plaatsen, dient het materiaal opgevuld uitgezocht bodem zijn verdicht ten minste 90 procent van standaard proctor maximale droge dichtheid. Hoewel de beste locatie voor de wales aan de buitenkant van de wand, waarbij het SKZ 31 opstapelen zal dragen tegen Wales, zijn zij over het algemeen geplaatst in de muur een duidelijke buitenzijde voorzien. Als bodemgesteldheid garandeert de overweging van afwikkeling, methoden die worden gebruikt in het elimineren van de effecten zijn het ondersteunen van de trekstang of inkapselen in leiding.