Grand Damwand
/ Kennis /Damwand Water krapte Sealant

Damwand Water krapte Sealant

Vanuit het perspectief van water afdichting eigendom, de meest optimale toestand van de koppeling van stalen damwand is spleetvrije engagement. Maar vanuit het perspectief van de erectie, sommige bepaalde marge wordt tijdens de productie worden gereserveerd; Daarom zal het water uitsluiting effect worden gerealiseerd door de afdichting van interlock en de penetratie diepte van stapel om zo kuilen veiligheid te garanderen.

Verzadiging lijn

Net als warmgewalst staal damwanden, wordt het water het verzegelen effect van WR serie stalen damwanden in verband met verschillende factoren. Water afdichten van stalen damwand is ingedeeld in natuurlijke en kunstmatige afdichting afdichting:

(1) Natuurlijke afdichting betekent dat interlock kloof wordt geblokkeerd met behulp opgeschort zaken of de bodem, zand en andere fijne deeltjes stoffen achterzijde van stalen damwand, zoals weergegeven in de onderstaande figuur:

(2) Kunstmatige afdichting kan voor of na het zinken van stalen damwand worden uitgevoerd

Materialen voor kunstmatige water afdichting worden in interlock toegepast voordat de drijvende en montage van stalen damwand op de volgende manieren:

① Mengsel van gewone asfalt, boter en zaagsel etc. wordt uniform toegepast op de binnenkant van interlock;

② Breng water gezwollen afdichtingsmateriaal gelijkmatig in vergrendeling en sluit beide uiteinden en exterieur van vergrendeling en verwijder de verzegeling tijdens het stapelen op de bouwplaats. Deze methode heeft opmerkelijk effect;

③ Diverse super kunstmatige afdichting

Vocht geharde vloeibare toestand water afdichtingsmateriaal met speciale harsen van polyurethaan en ethylformiaat families als belangrijke component is direct gegoten in de vergrendeling van de stalen damwand en natuurlijk gedroogd; Dit materiaal zwelt geleidelijk nadat ze in contact met water en speelt de rol van de waterafdichting.

④ Magnetische kit

Dit is een soort zacht rubber strip supersterke magnetische kracht there-binnen, waarvan de vorm kan worden ontworpen volgens de vorm van vergrendeling. Na voltooiing van de constructie, wordt afdichtstrip ingebed in vergrendeling verbindingsgebied van damplanken in wateroppervlak. Deze afdichtstrip heeft opmerkelijk effect op shoring kuilen met een kleine verandering van de waterdruk, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding:

 

Magnetische afdichtstrip

In alle geweten, naast de verticale interlock afdichting, water afdichting wordt verstrekt op stalen damwand verbinden gebied, de aansluitpunten tussen stalen damwand en de ring strook (of bodemplaat) en tussen de stalen damwand en trekstang (ankerstang) etc . door lassen van de waterdichte pakking of water stop (verzegeling) of andere technische maatregelen voor waterdichte bescherming van de ondergrondse werken of knooppunt structuur maatregelen.

Water afdichtende werking van stalen damwand onder verschillende omstandigheden kan variëren. Hier zijn enkele voorbeelden:

(1) Factoren in verband met stalen damwand

① Corrosie mate van stalen damwand;

② Buigen en kromtrekken van stalen damwand

(2) Bouw milieu gerelateerde factoren

① Waterdruk;

② Waterkwaliteit (troebelheid);

③ Bodemgesteldheid (begraven fundering en de bodem en zand op achterzijde);

④ Mate van plugging van interlock van grond en zand

(3) Bouw factoren

① Engagement staat van stalen damwand; 

② Helling en revolutie van stalen damwand