Grand Damwand
/ Kennis /SKL SKS Stalen Damwand

SKL SKS Stalen Damwand

Pan soort damwand, ook wel het type hoed damwanden hebben een relatief klein gedeelte modulus. Echter, de koppeling heeft een sterke weerstand tegen horizontale spanningen die tot 5500 kN / m; SKL damwand is toepasselijk voor grote ronde gebouwd eiland bouwkuip die horizontale trek in horizontale richting draagt. De bouw van rechte SKS stalen damwand is erg handig.
In sommige gebieden, worden Pan soort damwand ook wel L of S soort damplanken. De koppeling van beide L-vorm en S-vorm damwand is gelegen aan de ene kant van de damwand. Vergeleken met andere profielen, Pan soort damwand is voorzien van lichte sectie, kleine ruimte bezetting van stapelen muur, dezelfde oriëntatie van de sloten en handige constructie etc. en zijn van toepassing op kleine-range opgraving projecten zoals gemeentelijke werken.

Toepassingen onder water niveaus:
De berekende waterstanden voor het ontwerp van de damwand zijn verdeeld in ontwerp hoge waterstand, design lage waterstand en extreem lage waterstand; maar onder normale omstandigheden, alleen het ontwerp lage waterstand of extreem lage waterstand worden gebruikt voor de berekening, omdat de lager het waterniveau is, zou des te hoger de gronddruk actieve en overtollige water onder druk zou zijn, en hoe meer negatieve effect op de damwand wall.
In het ontwerp van de damwand profielen als golfbreker, design hoge waterstand is de meest ongunstige waterstand; Dit is echter niet onvoorwaardelijk, aangezien ankerstang positie kan grotendeels invloed interne kracht berekening van de damwand.