Grand Damwand
/ Kennis /SKSP Type Sheet Pile

SKSP Type Sheet Pile

Volgens marktanalisten, wordt voorspeld dat de volgende jaarlijkse verbruik van warmgewalst stalen damwand in 10 jaar zal naar verwachting 500.000 ton hoger zijn dan in China. De industrie is van mening dat de toekomstige toepassing van U type damwand zijn voornamelijk in de volgende gebieden:

Ten eerste, het land is een niet-hernieuwbare bron, maar ook onvervangbaar. Agrarische productie van China's land is krap en veel van de infrastructuur te zijn met aarde. Land werd slinkende staatsmiddelen, met name in de Yangtze River Delta, Pearl River Delta en andere minder ontwikkelde regio's, warmgewalste damwand is nodig om de bron te beschermen. Markeer de ontwikkeling van de bodem fenomeen is bijzonder ernstig beperkte middelen. In de civiele techniek constructie kan U type damwand vulling verminderen, de hoeveelheid grondwerk te verminderen, en goed voor bodembescherming, bescherming van het milieu. Met de versterking van China's land resource management, landgebruik kosten drastisch toenemen. Na een verdere versterking van het concept van instandhouding land, zal damwand fabriek nieuwe methode van de technologie in de applicatie.

Ten tweede, om de defensiecapaciteit van natuurrampen te verbeteren en om de schade aardverschuivingen en modderstromen te verminderen, aannemers hebben de dringende noodzaak om de helling te verbeteren, voering kwaliteit, dat is dichtbevolkt berg en omgeving verkeersaders voor het onderhoud van grote rivieren zoals de Yangtze en de Gele. Damwand fabriek zal nemen op deze maatregelen tot een aanzienlijke vraag naar type IV damwanden te brengen.