Grand Damwand
/ Kennis /DE BUISVORMIGE EXPERTS℠

DE BUISVORMIGE EXPERTS℠

Als één van de grootste geïntegreerde Noord-Amerika staalproducenten en het continent de grootste producent van energie buisvormige producten, US Steel is er trots op een scala aan producten en diensten die worden ontwikkeld, getest en geproduceerd in de Verenigde Staten te bieden. We zijn er trots op, ook dat we deel uitmaken van een groeiende beweging om energie-onafhankelijkheid in Noord-Amerika te bevorderen.

We beschouwen het ontwikkelen van relaties blijvende klant net zo belangrijk als het leveren van de producten van hoge kwaliteit die u mag verwachten voor meer dan 100 jaar. Uit onderzoek en ontwikkeling te rig-diensten ter plaatse, US Steel voldoet aan uw hoge eisen met toegevoegde waarde persoonlijke service.

TUBULAR OPLOSSINGEN VAN DE BUISVORMIGE EXPERTS ℠
US Steel heeft oplossingen ook verstrekt aan de energie-industrie voor meer dan een eeuw - van het leveren van pijp voor een aantal van de vroegste pijpleidingen in het land, voor de ontwikkeling van speciale staalsoorten en gereedschap van vitaal belang voor de hedendaagse schalie toneelstukken. We zijn trots dat we de eerste naadloze boorpijp geïntroduceerd aan de olie- en gasindustrie voor de Eerste Wereldoorlog I. Veel andere innovaties en uitvindingen volgden, en vandaag blijven we streven om te anticiperen en de behoeften van onze energie van klanten te beantwoorden.

Vandaag, bieden wij een breed scala van producten zorgvuldig ontworpen om een nieuwe generatie van uitdagingen. Onze standaard en line pipe product varieert van 1.900 "tot 26" in buitendiameter en is vervaardigd aan API 5L, ASTM en ASME normen. Onze olie land buispaal zijn gecertificeerd volgens API-normen en zijn compatibel met ISO 11960.
This article comes from United States Steel Corporation edit released