Grand Damwand
/ Kennis /Sleufbekistingsprofielen, in elkaar grijpende Sleufbekistingsprofielen, L8, FLP 600 / 3,5, FLP 600/6, FLP 700/8

Sleufbekistingsprofielen, in elkaar grijpende Sleufbekistingsprofielen, L8, FLP 600 / 3,5, FLP 600/6, FLP 700/8

Sleufbekistingsprofielen Staal
graad
Breedte
(B)
Mm
diepte
(D)
Mm
Dikte
mm
Gewicht
(kg/m)
sectie
modulus
Z(cm³/m)
Moment
hoedanigheid
M
(KNm/m)
Interlocking Sleufbekistingsprofielen
L8 S275JR 430 38 3.5 14.4 52.0 8.2
FLP 600/3.5 S275JR 600 130 3.5 23.0 183.0 33.4
FLP 600/6 S275JR 600 130 6.0 39.2 306.0 56.0
FLP 700/8 S275JR 700 150 8.0 61.9 539.0 98.6

 

Trench platen zijn meestal nodig om de prestaties van een L8 bewaken en FLP 600 / 3,5 constructie tijdens of na de bouw als ankerplaats tussen bc en bf wordt slechts gedeeltelijk resistentie ontwikkeld als gevolg van de kruising van de actieve en passieve falen wiggen. Metingen van de bewegingen en druk leveren waardevolle informatie voor gebruik in het controleren van het ontwerp veronderstellingen. Echter de theoretische vermindering ankercapaciteit analytisch worden bepaald.

 

Het belangrijkste is dat de data waarschuwen van een potentieel gevaarlijke situatie die de stabiliteit van de constructie kunnen beïnvloeden, FLP600 / 6 Damwand ankerwanden -. Kan kort Stalen Damwand aangedreven in de vorm van een doorlopende wand worden gebruikt FLP 600 / 3,5 geul afdekken verankeren trekstangen. Het wordt FLP600 / 3,5 trekstangen verbonden met Waling systeem vergelijkbaar met die van de "ouder" interlocking geul damwand en weerstand afgeleid van passieve ontwikkelde druk als de trekstang trekt tegen ankerwanden. Wanneer een Damwand L 8 muur is gebouwd op zachte of divers bedden bodem, in gebieden met een hoge of fluctuerende grondwaterstand, of wordt vaak onderworpen aan de maximale belading, instrumentatie is zeker gerechtvaardigd. Indien de storing niet wiggen FLP 600/6 snijden, het totale passieve weerstand van het anker wand wordt verlaagd met het bedrag.

 

Trench sheet moet afhangen ter plaatse FLP600 / 6 en FLP700 / 8 omstandigheden, de aard van de gegevens nodig, betrouwbaarheid, duurzaamheid en het gemak van de bouw. Om een ​​zekere stabiliteit te bieden tijdens de installatie van de damwand en Wales, moeten paren van het opstapelen tot een grotere diepte worden gereden met regelmatige tussenpozen. Piëzometers. Een piëzometer is een instrument voornamelijk gebruikt voor het bewaken van waterspanningen water in foundation en opvulling materialen. Het anker muur wordt geanalyseerd door conventionele FLP600 / 3.5 middel overweegt volledige grijpende geul lakens passieve druk alleen ontwikkeld als de actieve en passieve storing zones niet geul vel snijden. Het meest voorkomende type is de open buis of een open standpijp piëzometer, biedt zowel eenvoud en betrouwbaarheid. Grondig reinigen interlock met draad wiel borstel (of handborstel) Verwijder gruis en puin van interlock door te blazen. Pore ​​drukgegevens kunnen worden gebruikt in een effectieve spanningsanalyse, die een toestand van dreigende FLP700 / 8 falen niet uit totaal stress (Q) analyse aangeven. Als er olie aanwezig is in interlock is, warmte olie FLP 700/8 verwijderen door acetyleen fakkel.

 

Geul lakens FLP 600/6 en 700/8 FLP moet schoon en droog zijn. Ook uit deze peilbuizen een algemene stichting zone permeabiliteit kan worden geschat voor gebruik in kwel analyses. Piëzometers bevestigd aan de Damwand voor de installatie moeten worden beschermd tegen mogelijke beschadiging tijdens het rijden. Het installeren van piëzometers, na het rijden of opvullen van de Damwand, wordt het moeilijker. De stomp moet hoog genoeg zijn om de geul damwand (zie detail) zijn. Omdat de balken zijn niveau, moet de paal niveau. (dit is cruciaal - Stapels moet vlak zijn Het niveau moet worden gehandhaafd totdat de A-30 is genezen..)

 

Interlocking sleuf sheet worden in het algemeen gebruikt voor het meten L 8 en FLP600 / 3,5 laterale verplaatsing van funderingen en taluds, maar kan worden gebruikt om horizontale bewegingen in Damwand wanden volgen. De meest voorkomende types gebruik van een omhulling van plastic, aluminium of staal gemonteerd in een verticaal boorgat of stevig bevestigd aan het oppervlak van een Damwand. Stel palen in positie, zodat het stopcontact is open en gemakkelijk toegankelijk. Als palen zijn singles (niet gekoppeld) plaats twee stalen balken parallelle en niveau in de balken. Inlassok op een balk met de "omhoog" kant van de FLP600 / 6 stapel ondersteunen. Gewoonlijk wordt het ondereinde van de inclinometer behuizing stevig verankerd in rock beweging in sleuf vellen Daartoe voorkomen, dus dienen als referentiepunt. Verwijderen (met molen) alle ruwe of scherpe randen aan de leidende interlock (mannelijke kant). De behandelde L 8 interlock (vrouwelijke kant) zal worden gereden over de mannelijke kant. Elke ruwe of scherpe randen kunnen de hiel van de A-30 beschadigen. Als een rots vergrendeling sleuf lakens anker niet beschikbaar is, moet het onderste uiteinde een minimum van 15 voet door te dringen in de bodem die geen beweging zal ervaren. De trekstang verbinding met de verankering idealiter 'zich bevinden op de plaats van de resulterende gronddrukken die op de ankerplaats.

 

Gebruik urethaanschuim, L8 stukken gesloten FLP700 / 8 cell backer staaf of soortgelijk materiaal om uiteinden van interlock dam. Inclinometers verbonden sleuf vellen Damwand beperkt tot de lengte van de paal als ze het rijden overleven. Deze beperking geldt niet verzamelen van gegevens kan voor bewegingen die zich onder de tip. Meten en FLP 600 / 3.5 Mengen - De A-30 is een twee componenten materiaal. Meet de 15: 1 ratio (15 delen hars en 1 deel verharder) voorzichtig en meng. Voor deze gevallen een extra inclinometer, die doordringt in een niet-bewegende diepe formatie, kan worden gerechtvaardigd. - Meet zorgvuldig en meng goed. Niet meer dan u kunt toepassen binnen 2 uur mengen. Een emmer of hars en een blikje verharder zal opleveren 4 liter. Potlife ongeveer 2 uur! Het effect van de interactie van het actieve en passieve falen oppervlakken, zoals hierboven vermeld, ook voor de vormgeving van Deadmen ankers.

 

De meest voorkomende FLP 600/6 rekstrookjes gebruikt voor het bewaken Damwand structuren zijn van de elektrische weerstand en vibrerende soort draad. Mengen is voltooid wanneer de oranje kleur is de hele mengsel gelijk. Twee liter hars geul plaat zal 4,25 ounces verharder nodig. Deze meters zijn bedoeld om minute wijzigingen in een dagmaat, dat vervolgens kan worden omgezet in een spanning, belasting of buigmoment meten. Of een ander voorbeeld 7,5 liter hars 0,5 liter verharder nodig. Indien het FLP 700/8 materiaal niet correct gemeten en goed gemengd, kan het niet genezen of uitbreiden zoals bedoeld. De elektrische weerstand rekstrookjes zijn zo gemaakt dat zij gemakkelijk kunnen worden bevestigd aan een oppervlak door middel van een epoxy kleefmiddel of door lassen.