Grand Damwand
/ Kennis /Buispalen voor Australië off-shore projecten

Buispalen voor Australië off-shore projecten

Dit is een stalen behuizing project. Stalen pijp specificatie is φ1829 * 25.Het totale buispalen lengte is 549 meter, en het totale gewicht is 610 ton. Pipe fabriek organiseert de productie volgens ASTM A252 standaard. De twee uiteinden type (koppeling) van het afgewerkte mantelbuizen aan de gebruikersvraag.

De stalen plaat materiaal dat wordt gebruikt in de productie van stalen buizen bedraagt C350. Het is bij de levering van de stalen plaat bevestigd de gekwalificeerde Quality Inspectiecertificaat. De stalen plaat moet opnieuw worden gecontroleerd door de huidige standaard na in de fabriek. De lasdraad wordt gebruikt in de off-shore buizen lassen is H08MnA, het lassen flux neemt SJ301, en zij zullen hechten de productie vergunning van de Factory en Productkwalificaties Certificaat.

De afwijking van de twee uiteinden van de buispaal en het midden perimeter buitendiameter is ± 12mm.The afwijking van de stalen buis ellips graad ≤ ± 5mm.Pipe eindigt vliegtuig helling afwijking ≤ ± 2㎜.The naburige shell ring-interface rand hoogteverschil (kruis groove) ≤ ± 2㎜. De behuizing buislengte afwijking ± 25.4㎜.The stalen buis buigen graad (straight graden) afwijking ≤0.2% op L. twee uiteinden helling groef van de stalen pijp 30-35 graden. Elke sectie stalen buis maakt slechts één verticale lasnaad produceren. De buiging richting van de off-shore pijp voor de vervaardiging van de shell ring moet in overeenstemming zijn met het persen en uitbreiding richting van de stalen plaat.

De productie in de stalen buis fabriek neemt het proces van binnen en buiten dubbele zij ondergedompeld boog en carbon arc kerving lucht. Alle lasnaden worden genomen door 100% ultrasone inspectie stelt de ultrasone inspectie norm aanvaard worden volgens CSA W59-03 standaard. De lasnaad grip rand diepte bedraagt niet meer dan 0.5㎜. De sterkte hoogte van de stuiklassen naad is 0 ~ 3.5㎜.

De stalen buis geometrie vorm afmeting afwijking zal volgens AS1163 worden geïnspecteerd. De lasnaad kwaliteitsklasse wordt door API5L norm worden aanvaard. De buispalen worden de code uit te voeren op de gehele partij van de stalen buis door de specificatie, dan moet, om haar code en het sproeien van de teken in de fabriek. Nadat de stalen pijp afgewerkt product uit te voeren de aanvaarding in kwalificatie, stelt zij de nivellering behandeling op de site uit te voeren wanneer ze worden opgestapeld. Zij stelt de houten chock aan te sluiten op de twee uiteinden van de glijdende beweging te voorkomen nadat de stalen buizen worden opgestapeld gebruiken. Na de productie in de gelaste buizen fabriek, stelt zij de lift operatie uit te voeren door de professionele mensen die het certificaat van dienst in de buitenwereld stapelen en ex-fabriek vervoer voertuig. Dan kan het de vervorming te voorkomen als gevolg van de bounce door twee uiteinden van de sectie pijp en lichaam.