Grand Damwand
/ Kennis /Type II damwand

Type II damwand

Het ontwerp van type II damwand werd uitgevoerd overeenkomstig de voorschriften van BS5950-1. De zone van optimale anchor locatie wordt weergegeven in Fig.11. Een uitgebreid assortiment van knooppunt stapels kunnen worden gevormd door het lassen van een C9 warmgewalste sectie op de belangrijkste damwand op de juiste locatie en de hoek. De effectieve penetratiegraad of de maximale diepte waar de actieve druk bestaat, wordt eerst bepaald.

De opgegeven coating voor SP-II stalen damwanden is voor kogelstraal te SA2.5 gevolgd door 2 lagen van 250 micron Jotamastic 87. Dit niveau wordt genomen als het niveau van de maximale moment dat onder de bagger lijn. Onderstaand schema illustreert de uitgebreide reeks van warmgewalste speciale profielen die beschikbaar zijn voor gebruik. Houdt u er rekening mee dat het algemeen gebogen hoeken zullen als enkele palen worden geleverd.

Voorbij dit niveau teller weerstand begint te manifesteren. Als er geen maximummoment niveau effectieve penetratie genomen genomen eind type 2 damwanden zijn. Corrosie werd beschouwd gedurende 35 jaar. De palen had de volledige 22m lengte aan beide zijden met verf aangebracht. Capaciteit van de Waling bundel werd ontworpen om een factor van de veiligheid van 1,2 in statische omstandigheden en 1,1 in seismische omstandigheden te handhaven. Type NS-SP, SKSP, TSP, FSP, SAP, ISP, JSP, KSP, NKSP JFE, JFESP zijn allemaal 400x100x10.5.

De speciale afdeling is de belangrijkste damwand bevestigd door lassen volgens EN12063 en is terug van de top van de paal instellen door 200mm het rijden te vergemakkelijken. De SP-2 damwand moet worden gesitueerd in de passieve wig zone zoals volledig ultilize de aarde weerstand.
De coating werd aangebracht op de top 22.3M de voorzijde van de buispalen en achterkant 4m.

Sectie Afmeting Sectiegebieden Massa Traagheidsmoment Modulus van sectie 
Breedte Hoogte Dikte Stapel Muur
b h/2 t          
mm Mm mm cm2/pile kg/m kg/m2 cm4/m cm3/m
400 100 10.5 61.2 48 120 8740 874