Grand Damwand
/ Kennis /Type III stalen damwand

Type III stalen damwand

Het ontwerp van type III stalen damwand werd uitgevoerd overeenkomstig de voorschriften van BS5950-1. Het effect van de wand afbuiging is bekend dat het moment op de stapel te verminderen vanwege stress herverdeling in de grond. Deze vermindering kan aanzienlijk zijn indien de doorbuiging groot. Muur Ontwerp Berekeningen Reports, en een structurele factor van 1,2 voor statische omstandigheden, en 1.1 voor seismische voorwaarden gehandhaafd.

Alle type 3 damwanden samen grijpen met andere delen van de Arcelor warmgewalste assortiment met uitzondering van platte damwandprofielen. De reductiefactor, ηd, gedefinieerd als de verhouding van de verminderde moment om de theoretische schip onder stijve toestand wordt empirisch bepaald met behulp van een diagram. SP-III damwanden worden normaal geleverd zonder behandeling gaten. Indien gewenst, kunnen ze worden verschaft als hieronder aangegeven op de middellijn van de doorsnede.

Bij de bepaling vereiste structurele capaciteit volledige vloeisterkte van het materiaal werd gebruikt.
Capaciteit van de belangrijkste muur Components werd vervolgens vergeleken met de bepaald in het behoud van belastingen. Alle SP-3 damwand kan worden vergrendeld met elkaar, behalve soort FSP, NS-SP, SKSP, TSP, SAP. Typ ISP, JSP, KSP, NKSP JFE, JFESP zijn 400x125x13 afmetingen .. Voor stalen paal Momenteel vermindering is toegestaan, omdat het materiaal is elastisch en het zal afbuigen onder zijdelingse belasting. Daarom zal de stijve balk oplossing hierboven gegeven resulteren in meer dan ontwerp dat zou kunnen zijn met een ruime marge op keer.

Sectie Afmeting Sectiegebieden Massa Traagheidsmoment Modulus van sectie 
Breedte Hoogte Dikte Stapel Muur
b h/2 t          
mm Mm mm cm2/pile kg/m kg/m2 cm4/m cm3/m
400 125 13 76.4 60 150 16800 1340