Grand Damwand
/ Kennis /Type IIIA Damwanden

Type IIIA Damwanden

Type IIIA damwanden werd benaderd om hen te helpen een oplossing te vinden. Tenslotte wordt het gedeelte van fundatiesokkel gemaakt tegen stress veroorzaakt door ankerstang en gronddruk. Een voordeel dat de speciale connector via traditionelere vervaardigd ruimte of junction deel is dat zodra een vervaardigde stapel ontstaat, kan niet gemakkelijk worden veranderd.

Als gevolg daarvan hebben we een aangepaste soort 3A stalen damwand en noemde het de huisarts. Dit was een variant op de catalogus uitgegeven. Opnieuw kan de schuifspanning worden verwaarloosd gezien alleen buigspanning. In het geval van tijdelijke werken, kan de opgerolde hoeken of knooppunten worden geplakt op zijn plaats voor het rijden en verbrand na extractie met een bruikbare sectie stapel vertrekken.

De SP-IIIA damwand is ontworpen met een open koppeling geschikt voor post-installatie grout verzegelen. De paal is voor-de overheerlijke werken, grondwater cut-off muren en bestrijding van verontreiniging situaties. Een kruising of hoek voor gebruik elders. Bij de Omega 18 en Delta 13 profielen.
In dit geval is het gebruikelijk om de fundatiesokkel als doorgaande ligger in de horizontale richting en cantilever in verticale richting te behandelen.
SP-3A damwand met zijn lichte gewicht, brede profiel en minimale koppelingen biedt ook een aantrekkelijke commerciële propositie voor keerwanden en andere toepassingen, met het merk van FSP, JFE, JFESP, SKSP, TSP, JFE, JFESP.And de eigenschappen 400x150x13.1

 

Sectie Afmeting Sectiegebieden Massa Traagheidsmoment Modulus van sectie 
Breedte Hoogte Dikte Stapel Muur
b h/2 t          
mm Mm mm cm2/pile kg/m kg/m2 cm4/m cm3/m
ⅢA 400 150 13.1 74.4 58.4 146 22800 1520