Grand Damwand
/ Kennis /Typ IIIW Stalen Damwand

Typ IIIW Stalen Damwand

Op het gebied van engineering, Type IIIW stalen damwand zijn uniek doordat de ingenieur vereist een gegarandeerde nul schikking, zelfs met een hoge seismische activiteit AU. Staal is alleen geschikt voor kleine structuren. Steunpalen kunnen worden aangedreven adequate ruimten met traversen direct vastgemaakt aan hen. De mogelijkheid om uit te pakken en het hergebruik soort 3W damwand maakt ze een effectief ontwerp-oplossing.

Staal is bijzonder geschikt koud gebied omdat het niet bros worden of barsten vanwege lage temperaturen. Echter, significante kostenbesparingen en programmer worden bespaard door het ontwerpen van de tijdelijke damwand structuur als de duurzame werken. SP-IIIW damwand is 600x180x13.4 Er zijn verschillende namen voor, zoals FSP, NS-SP, SKSP, TSP, KSP, NKSP, JFE, JFESP.

De H paal muur oplossing werd dan ook in dienst, omdat de H palen diep kon worden gedreven door het zachte lakebed modder en naar beneden op de basis. In sommige gevallen betekent H stapels dan 50 zijn en dus hadden tijdens het rijden totdat de gewenste set gerealiseerd worden uitgebreid. Vanwege de stijfheid en de hoge weerstand tegen spanning stress, houten palen vereisen vaak geen ankers of Wales. De fundamentele eigenschappen van kracht en gebruiksgemak - die staal biedt - worden volledig benut in tijdelijke werken. De wand kosten slechts tot $ 10 miljoen om te bouwen en werd gefinancierd door Milieu Bay of Plenty en centrale overheid.

Het zal naar verwachting verbeteren van de waterkwaliteit in minder dan vijf jaar, met de steun van het meer riolering reticulatie projecten. Het voordeel van de SP-3W damwand is dat de bouw wordt vereenvoudigd, die weinig of geen opgraving en er geen zwaar materieel .. Voor bouwprojecten waarbij een ondersteunde opgraving nodig is, moet warmgewalste stalen damwand zijn de eerste keuze.

 

 

Sectie Afmeting Sectiegebieden Massa Traagheidsmoment Modulus van sectie
breedte hoogte dikte stapel muur
b h/2 t          
mm Mm mm cm2/pile kg/m kg/m2 cm4/m cm3/m
ⅢW 600 180 13.4 104 81.6 136 32400 1800