Grand Damwand
/ Kennis /Typ IVW Damwanden

Typ IVW Damwanden

De muur was onderdeel van het type IVW damwanden initiatieven worden gebruikt om te helpen bij de bescherming en het herstel van de meren - van structurele ingrepen, zoals de muur tot landgebruik management praktijken om voedingsstoffen uitspoeling van landbouwgrond te verminderen.

Type 4w damwanden zijn onderworpen aan een periodieke toetsing en kleine wijzigingen aan het profiel kan leiden. Het is daarom aanbevolen dat gebruikers bezoeken de Thyssencrupp website om ervoor te zorgen dat ze met behulp van de nieuwste stapel profielen. Echter, zorg voor het milieu enorm beperkt de typen oplossingen toegestaan voor mariene gebruik. Moet palen nodig zijn die langer zijn dan 31m zijn, splicing maken de gewenste lengte kan op locatie worden uitgevoerd.

Om stalen damwand beschermen SP-IVW van paalwormen of schimmelaantasting kan worden geïmpregneerd met creosoot koolteeroplossing of andere chemische oplossingen. Warmgewalste damwand kunnen worden geleverd in lengtes tot 31 m (HZ palen zijn verkrijgbaar tot 33 m lang), maar vooral zorg nodig zal zijn bij de behandeling van lange lengtes van de lichtere delen.
Bij warm weer, hout is onderworpen aan te vallen door paalwormen zoals schip worm, Teredo of andere schaaldieren specerijen. De prestaties van hout als een dijk materiaal niet uniform en moeilijk te controleren. Sommige houtconstructies duurde decennia of zelfs eeuwen; vele echter niet binnen enkele jaren.

Het effect van de muur wordt nu nauwlettend gevolgd om het succes te beoordelen en of dieren in het wild wordt negatief beïnvloed door het of niet, met inbegrip van een periode van vijf jaar toezicht op de visserij programmeur. SP-4W damplanken hebben andere eigenschappen en specificaties, zoals FSP, SAP, ISP, JSP, KSP, NKSP, NS-SP, SKSP, TSP, JFE, JFESP.

 

 

Sectie Afmeting Sectiegebieden Massa Traagheidsmoment Modulus van sectie
breedte hoogte dikte stapel muur
b h/2 t          
mm Mm mm cm2/pile kg/m kg/m2 cm4/m cm3/m
ⅣW 600 210 18 135.3 106 177 56700 2700