Grand Damwand
/ Kennis /XZ85, XZ90, XZ95, XZ100, XZ105, Damwand

XZ85, XZ90, XZ95, XZ100, XZ105, Damwand

 

Damwand ook zijn meestal dun en kan aanleiding geven tot XZ85 of XZ90 zijn tijdens het rijden. Het wordt gelijkmatig aangebracht in de Stalen damwanden interlock in een dunne laag met behulp van een airless of extrusie pomp. Ze gelden voor enkele verankerde XZ 85 Damwand muren in, onsamenhangende materiaal en vertegenwoordigen de minst conservatieve benadering voor het ontwerpen The warmgewalste palen XZ85 dezelfde manier kunnen worden beschadigd, maar hun kunnen "pop" als harde rijomstandigheden worden aangetroffen. Voor een goede verspreiding van het product in de AZ vergrendelingen, de ProfilARBED gepatenteerde template XZ 90 wordt op de aannemer ter beschikking worden gesteld, kosteloos. Hoewel de Deense regels aan sterke kritiek zijn, vooral met betrekking tot de veronderstelde drukverdeling, hebben zij de ontwerpbasis gevormde vele zeer zuinig Damwand structuren in gebruik.

 

Concrete Damwand meestal niet kan worden gereden met een hoge energie-effect hamers zonder beschadiging van de XZ90 stapel. De grootheid q kan worden beschouwd als een reductiefactor vanwege het effect welving van de bodem, waardoor wordt veroorzaakt XZ 015 concentratie nabij de bovenkant en onderkant van de wand. Ze fungeren als verplaatsing palen en vereisen vaak spuiten worden XZ95 gereden. Ze worden vaak gegraven in plaats omdat ze meestal gebruikt in decoratieve laag wanden die een ondiepe diepte van penetratie heeft. Deense Regels - De Deense regels, XZ 95 gepubliceerd door het Deense Society of Civil Engineers, zijn gebaseerd op studies van een aantal bestaande Damwand structuren en zijn louter empirisch.

 

stalen Damwand zijn in het midden regio XZ95 en XZ100 XZ105 en met een hoeveelheid q, en verhoging van de druk door 1.5q bij A. Roxan is een high-performance gepatenteerde water-aanscherping voor Stalen damwanden. Aluminium, hout en kunststoffen. Deze soorten Damwand worden gewoonlijk aangedreven met licht bouwmachines, zoals graafmachines of pneumatische boren, om schade aan het XZ 100 opstapelen voorkomen. Wanden samengesteld uit deze materialen worden vaak gegraven in de plaats. aangenomen alleen te steunen op de punten A en B, waarbij B is gelegen in het midden van de passieve weerstand. De actieve aarde drukverdeling wordt verkregen door het Coulomb 's Theory (zonder wandwrijving) en gewijzigd door een parabool aan de laterale druk te verlagen geeft de veronderstelde drukverdeling op een XZ95 Damwand muur.

 

Een verticale tolerantie van XZ 100 en XZ 105 plus of min 1 1/2 inch, uit het ontwerp hoogte, wordt meestal toegestaan. Dit vereist een trial and error aanpak. De schroefdiepte moet worden verhoogd tot een veiligheidsmarge van ongeveer 2.Het afdichtingsmiddel gebruikte verstrekt als Adeka P-201, een mono-component mastic uit urethaan pre-polymeren.

 

XZ100 damwanden niet worden gereden dan 1/8 inch per voet uit het lood hetzij in het vlak van de wand of loodrecht op het vlak van de wall.B. Hoge XZ 105 Damwand Walls (twee Anchor System) - Wanneer het hoogteverschil tussen de bagger lijn en het anker groter is dan ongeveer 35 voet, kan het voordelig blijken te zijn een tweede XZ 100 trekstang gebruiken op een lager niveau .. Het Roxan systeem volledig compatibel met de meeste verontreinigde bodems en de fysische en zwellende eigenschappen niet aangetast, zodat er vrijwel geen beperking aan het gebruik van het systeem.

 

Opgraving. In het algemeen, voor een opgegraven oppervlak waarop beton XZ105 zal worden geplaatst, de toelaatbare verticale tolerantie 1/2 inch boven de lijn en rang en 2 inch hieronder. Indien nodig, kan de verenigbaarheid met de chemische bestanddelen van de verontreinigde grond worden gecontroleerd. Dit zal zowel het moment in de muur en de gewenste penetratiediepte te verminderen. Het toont twee regelingen voor een XZ105 Damwand wand met twee trekstangen. Voor alle andere gebieden, verticale en horizontale toleranties van 6 inch, plus of min de beschreven rang gewoonlijk toegestaan. Geen uitersten van deze toleranties moeten continu over een gebied van meer dan 200 vierkante voeten. Abrupte veranderingen moet niet XZ 95 toegestaan. De vereiste diepte, D, XZ100 wordt bepaald door de voorwaarde dat het totale passieve gronddruk, berekend volgens Coulomb theorie (met dient de reactie Method gelijk zijn (a) de voorkeur omdat de verschillende trekstang lengtes en afzonderlijke ankers gebruikt in werkwijze (b) de neiging om verschillende horizontale doorbuigingen veroorzaken bij de twee WALES -. Typische ankerplaats voor twee trekstangen.

 

XZ XZ 90 of 95 is gemaakt met de VS gemaakte Graco Bulldog pomptype 55: 1. Wanneer de afdichting verbinding heeft in genoemde Damwand is toegepast, de sjabloon moet worden teruggestuurd. Onjuist geplande bouw methoden kunnen ladingen die die worden gebruikt voor het ontwerp overschrijden produceren. Dan is de spanning, T2, in de onderste band is simpelweg dat kracht aangebracht bij het onderste trekstang niveau noodzakelijk gelijke produceren is, maar XZ95 tegengestelde doorbuiging van de band enkele wand. Ankerkrachten, drukken bodem en waterbelastingen worden beïnvloed door de bouwwijze en constructie werkwijzen. De volgorde van de aanscherping trekstangen moet worden gespecificeerd om overstresses in geïsoleerde delen van de wale of de Damwand muur te voorkomen. Ankers en XZ 90 trekstangen worden geplaatst en vastgezet op een uniforme wijze, zodat geen overstresses kunnen optreden. Bereken de doorbuiging van een enkele band muur op het voorgestelde niveau van de tweede band. De inrichting kan niet worden gebruikt voor het aanbrengen van een afdichtende verbinding aan andere Damwand. Opvullen boven het anker hoogte moeten zorgvuldig gecontroleerd worden om buigen van de XZ 85 trekstangen voorkomen. Het opvulmateriaal XZ90 materiaal moet worden gecontroleerd, en de dikte van de verdichte lagen moet worden beperkt om een ​​goede verdichting en drainage van het opvulmateriaal waarborgen.

 

De principes van het ontwerp XZ 85 voor meerdere trekstangen zijn dezelfde als voor wanden hebben van een trekstang. Een geschikte methode om alternatieve ontwerpen te onderzoeken voor twee banden is als volgt: De XZ85 wand kan worden beschouwd als een simpele overspanning tussen de bovenste trekstang en het resulterende, RP, de passieve weerstand.