Grand Damwand
/ Nieuws / Ontwerp van stalen damwanden cofferdam ondersteunend systeem

Ontwerp van stalen damwanden cofferdam ondersteunend systeem

Ondersteuning systeem ontwerp Traditionele stalen damwanden cofferdam en steun zijn hout of staal, de keuze van welk materiaal is gebaseerd op de te bepalen belasting. In de afgelopen 10 tot 15 jaar, met de populariteit van professionele uitrusting en de vermindering van hout, heeft weinig gebruik van houtsteun, in feite is alle steun nu staal. De berekeningsvoorwaarden voor de lading op de lak zijn hetzelfde als die voor die stalen damwanden.

De meeste kleine en middelgrote stalen damwanden cofferdams worden voor relatief korte perioden gebruikt. Als de eigenaren zelf geen ondersteunende materialen hebben, is het voordeliger om leasingsteun en bij voorkeur door de leverancier te gebruiken. De hydraulische cilinders kunnen verstrengeld zijn tegen de handleiding, de maximale belasting tot 2500n, de spanning van 20m. Merk op dat als de stalen damwanden rond de spanning te groot zijn, moeten we de afbuiging controleren, omdat te veel afbuiging zal Maak de muur en de muur aanzienlijke grondbeweging.

Voor grote stalen damwanden cofferdam die het steunbereik overschrijden, zijn balken, colunbs en ronde buizen nodig als ondersteuningssystemen, die verstevigingsribben vereisen om lokaal buigen te voorkomen. De sterkte informatie van de gemeenschappelijke stalen damwanden ondersteuning en purlin is gegeven.

De traditionele stalen damwanden-ondersteuning kan worden berekend door gebruik te maken van de toegestane spanningsmethode om de grenswaarde van normaal gebruik of de limiet toestand van de draagvermogen te berekenen bij het berekenen van stalen damwanden. Daarnaast is er een geschatte limiet ontwerp methode.

De uitleg van de ondersteuning heeft een belangrijke impact op de cofferdam installatie en verwijdering. Het lint moet op een bepaald interval worden ingesteld om steunen op de stalen damwanden of direct uit de nagel hangers te ondersteunen. Ondersteuning moet voorzien zijn van een spreider die kan worden gebruikt om het gewicht van de stalen damwanden te ondersteunen wanneer deze uitgelijnd en gepositioneerd is. Ontwerpondersteuning moet rekening houden met materiële en mechanische ongevallen.

Dit artikel komt uit vellen bewerken vrijgegeven