Grand Damwand
/ Nieuws / Aardretentie, damwand

Aardretentie, damwand

Aardbevestigingssystemen worden gebruikt om aangrenzende straten, gebouwen, voorzieningen, enz. Te beschermen, terwijl een uitgraving plaatsvindt. Typisch gebruikte methoden zijn soldaatstapel en houtslagen, damwand-, schotkristal- en bodemspijkers, tangentmuren en secantmuren. Deze systemen kunnen cantilevered, gebonden of intern ingebed worden, afhankelijk van de muurhoogte en bodemomstandigheden. Zij kunnen ook structureel permanent of tijdelijk zijn, gebaseerd op de uiteindelijke bouwvereisten.

Soldaat stapel en achterlaten is een veelgebruikte en effectieve aardbevestigingssysteem. Soldatenpalen worden regelmatig geboord of aangedreven langs de omtrek van de uitgraving. Zodra de uitgraving is begonnen, wordt houtslagen geïnstalleerd om het gezaagde gezicht te behouden. Soldier stapelmuren kunnen cantilever of lateraal worden gestoken om aan de specifieke behoeften van het project te voldoen.

Wanneer de vastgehouden bodem niet ontwater kan worden, is een damwand aardbevestigingssysteem een ​​effectieve oplossing. Damwand zijn stalen secties in een grote verscheidenheid aan dwarsdoorsnede vormen - allemaal met de mogelijkheid om elkaar te verbinden met een continue, waterdichte wand. De lakens worden aangedreven of in de grond geweven. Cantilever muren zijn typisch, maar de damwand kan lateraal worden aangepast aan de specifieke behoeften van de werkplaats. Ze zijn vervaardigd van staal, ze bieden een hoogwaardig materiaal met uitstekende kwaliteitscontrole.

Dit artikel komt van Goettle bewerken vrijgegeven