Grand Damwand
/ Nieuws

Nieuws

Specialiteitsdiensten van damwand

297. Specialiteitsdiensten van damwand

Grand Piling is een leverancier van zware apparatuur, Snel, trillingsbestendig, veelzijdig, gekwalificeerd uitrusting en excentrisch te monteren bevestigingselementen draagbare graafmachine gemonteerde Vibro damwand bevestiging.
Damwand Wandbouw

296. Damwand Wandbouw

Damwand muren zijn wanden die zijn geconstrueerd om aarde, water of andere vulmaterialen te behouden.
SPT damwand Threader

295. SPT damwand Threader

Damwand Threaders bieden een complete 'voeten op de grond' benadering van de damwand wanneer gebruikt in combinatie met afgelegen Release Shackles. Verbeter de productiviteit en de veiligheid van het werk.
Voordelen door gebruik te maken van damwand

294. Voordelen door gebruik te maken van damwand

Nadat meer en meer projecten beschikken over apploed damwand structuur als permanent gebruik ter wereld, wordt Damwand steeds een concurrent in plaats van in plaats van warmgewalste damwand.
Gedrag van Breakwater Foundation Versterkt met Damwand Onder Seismische Loading

293. Gedrag van Breakwater Foundation Versterkt met Damwand Onder Seismische Loading

De techniek behelst het gebruik van een damwand- en gabion-type heuwel (grind verpakt in staalbekledingsnetwerk), die effectief is bij het voorkomen van onderbreking van het onderwater en de horizontale verplaatsing.
Damwand And Dewatering

292. Damwand And Dewatering

Wij hebben ook alle specialistische apparatuur en damwand die u nodig heeft voor uw project - beschikbaar voor installatie en verhuur.
Damwand oplossingen voor toepassingen

291. Damwand oplossingen voor toepassingen

Wij voeren middelgrote tot grootschalige damwand aan, en gecombineerde stalen buis- en damwandd-oplossingen voor toepassingen zoals keldermuren, kofferdammen, havenmuren, behoud van wandelbanen, waterbehoud, overstromingsverdediging en tijdelijke bouwondersteuning.
Warme gewalste Vs koudgezette damwanden

290. Warme gewalste Vs koudgezette damwanden

Warm gewalste damwanden is al een eeuw gebleven, succesvol over de hele wereld gebruikt, in elk soort project en niemand kan zijn acceptatie en levensvatbaarheid ontkennen.
Innovatief van damwand

289. Innovatief van damwand

Onze innovatieve apparatuur en installatiewijzen maken nu damwand een levensvatbare optie.
Inleiding van stalen damwanden

288. Inleiding van stalen damwanden

Staal is de meest voorkomende vorm van damwanden, omdat het goede weerstand heeft tegen hoge rijspanning, uitstekende waterdichtheid, en kan worden verhoogd door middel van lassen of bouten.
Voordelen van Kunststof Damwand

287. Voordelen van Kunststof Damwand

Kunststof Damwand is bestand tegen biologische corrosie, roest, kraken, krassen, schuren, zeewater, schadelijke UV-straling.
Damwand van graafmachine gemonteerde vibrator

286. Damwand van graafmachine gemonteerde vibrator

Een nieuw multi-pilesysteem, speciaal ontworpen om op een graafmachine te worden gemonteerd, revolutioneert een Queensland damwand en grondverzetbedrijf.
Damwand van vloedmuur

285. Damwand van vloedmuur

Damwand wordt vaak gebruikt in projecten die zijn ontworpen om de hoogte van de oevers en aarden dammen te stabiliseren en te verhogen.
Damwanden in waterbouw

284. Damwanden in waterbouw

Damwanden kunnen uitgravingen ondersteuning van verschillende structuren onder het maaiveld en kan erg handig waterbouw zoals dijken en schotten zijn.
Damwand stutten voor tijdelijke of permanente toepassingen

283. Damwand stutten voor tijdelijke of permanente toepassingen

Onze Damwand is verkrijgbaar in verschillende lengtes en profielen en is verkrijgbaar met overlappende of in elkaar grijpende ontwerpen.
Damwanden Range - koudgevormde

282. Damwanden Range - koudgevormde

Het innovatieve van damwanden zijn vervaardigd om breder, sterker en lichter dan de traditionele Type damwanden zijn.
Permanente damwanden Kelders

281. Permanente damwanden Kelders

Wij bezitten en exploiteren van een breed scala aan gespecialiseerde damwanden apparatuur, variërend van traditionele percussie hamers, door middel van het volledige scala van trilblokken (met inbegrip van de allernieuwste variabele ogenblik vibrators), tot en met "state of the art" Silent Vibration Gratis Hydraulische stapel jacking apparatuur .
Structuren van Cantilever Damwand Muur

280. Structuren van Cantilever Damwand Muur

De verschillende krachten die op een cantilever Damwand Muur de actieve gronddruk op de achterkant van de Muur en de passieve gronddruk op de voorzijde van de Muur.
Z-vormige Damwand

279. Z-vormige Damwand

Daarom zou het nuttig zijn om een ​​Z-vormige Damwand waarbij de dwarsdoorsneden zijn ontworpen om dwarse spanningen te weerstaan.
Zeewering Damwand

278. Zeewering Damwand

Vaste vasthoudende wanden gebruikmaking Damwand worden op systemen groot en klein, van eenvoudige tot complexe projecten hellingsstabilisatie oplossingen.