Grand Damwand
/ Nieuws

Nieuws

Inleiding van stalen damwanden

288. Inleiding van stalen damwanden

Staal is de meest voorkomende vorm van damwanden, omdat het goede weerstand heeft tegen hoge rijspanning, uitstekende waterdichtheid, en kan worden verhoogd door middel van lassen of bouten.
Voordelen van Kunststof Damwand

287. Voordelen van Kunststof Damwand

Kunststof Damwand is bestand tegen biologische corrosie, roest, kraken, krassen, schuren, zeewater, schadelijke UV-straling.
Damwand van graafmachine gemonteerde vibrator

286. Damwand van graafmachine gemonteerde vibrator

Een nieuw multi-pilesysteem, speciaal ontworpen om op een graafmachine te worden gemonteerd, revolutioneert een Queensland damwand en grondverzetbedrijf.
Damwand van vloedmuur

285. Damwand van vloedmuur

Damwand wordt vaak gebruikt in projecten die zijn ontworpen om de hoogte van de oevers en aarden dammen te stabiliseren en te verhogen.
Damwanden in waterbouw

284. Damwanden in waterbouw

Damwanden kunnen uitgravingen ondersteuning van verschillende structuren onder het maaiveld en kan erg handig waterbouw zoals dijken en schotten zijn.
Damwand stutten voor tijdelijke of permanente toepassingen

283. Damwand stutten voor tijdelijke of permanente toepassingen

Onze Damwand is verkrijgbaar in verschillende lengtes en profielen en is verkrijgbaar met overlappende of in elkaar grijpende ontwerpen.
Damwanden Range - koudgevormde

282. Damwanden Range - koudgevormde

Het innovatieve van damwanden zijn vervaardigd om breder, sterker en lichter dan de traditionele Type damwanden zijn.
Permanente damwanden Kelders

281. Permanente damwanden Kelders

Wij bezitten en exploiteren van een breed scala aan gespecialiseerde damwanden apparatuur, variërend van traditionele percussie hamers, door middel van het volledige scala van trilblokken (met inbegrip van de allernieuwste variabele ogenblik vibrators), tot en met "state of the art" Silent Vibration Gratis Hydraulische stapel jacking apparatuur .
Structuren van Cantilever Damwand Muur

280. Structuren van Cantilever Damwand Muur

De verschillende krachten die op een cantilever Damwand Muur de actieve gronddruk op de achterkant van de Muur en de passieve gronddruk op de voorzijde van de Muur.
Z-vormige Damwand

279. Z-vormige Damwand

Daarom zou het nuttig zijn om een ​​Z-vormige Damwand waarbij de dwarsdoorsneden zijn ontworpen om dwarse spanningen te weerstaan.
Zeewering Damwand

278. Zeewering Damwand

Vaste vasthoudende wanden gebruikmaking Damwand worden op systemen groot en klein, van eenvoudige tot complexe projecten hellingsstabilisatie oplossingen.
Het ontwerp van de damwanden installatie door trilling

277. Het ontwerp van de damwanden installatie door trilling

In Nederland is 70% van de damwanden worden geïnstalleerd met vibrators. Dit komt omdat vibrators hebben een hoge productie en dus een lage installatiekosten.
Opgraving damwanden muren

276. Opgraving damwanden muren

Opgraving damwanden wanden worden meestal geïnstalleerd in horizontale profielen met damwanden of H palen en veel hout en walvisvaarders.
Damwand uitrusting

275. Damwand uitrusting

Alle Damwand producten zijn goed ontworpen, robuust en duurzaam, ontwikkeld door een team van innovatieve ingenieurs inzetten voor innovatie en de ontwikkeling van producten die presteren in alle omstandigheden om u een echt concurrentievoordeel op uw Damwand project.
Damwand construction method Classification

274. Damwand construction method Classification

Dit is de aandrijving voor gebruik in Damwand reactiekracht door het middendeel van de klem een ​​Damwand constructietechniek van Damwand in de grond.
Damwanden behoudt bodem met in elkaar grijpende randen

273. Damwanden behoudt bodem met in elkaar grijpende randen

Damwanden wanden zijn gebruikt voor uitgravingen van Ondergronds parkeergarages, kelders, pomphuizen en funderingen ondersteunen, cofferdams construeren en zeeweringen en schotten construeren.
Voordelen van de Composiet Damwand

272. Voordelen van de Composiet Damwand

De Composiet Damwand zijn een baanbrekende innovatie in de GWW-sector.
PVC Damwand

271. PVC Damwand

Window rangpvc wordt erkend als de beste polymeer voor het extruderen in Damwand want het heeft veel betere kwaliteiten op het gebied van UV-stabiliteit en slagvastheid.
Damwanden - installatie en verwijdering

270. Damwanden - installatie en verwijdering

Damwanden zijn een soort heipaal wanneer dunne vergrendeling staalplaten worden gehamerd in de grond om een ​​continue barrière.
Keermuur Damwand Bouw Parkeren

269. Keermuur Damwand Bouw Parkeren

Het gebruik Damwand voor ondergrondse constructies, zij gewezen op de voordelen van Damwand als vaste wand voor ondergrondse parkeergarages.