Grand Damwand
/ Nieuws

Nieuws

Analyse over buigmoment van damwanden kering

268. Analyse over buigmoment van damwanden kering

Als nieuwe ondersteuningsstructuur voor bouwput wordt damwanden gebruikt in situ vanwege de stijfheid van paallichaam, maar het mechanisme van de paal-grond interactie van damwanden is nog onduidelijk.
Damwand Threaders

267. Damwand Threaders

De net geïntroduceerd Universal Damwand Threader kan veld aangepast aan threading paren of alleenstaanden van elke damwand sectie mogelijk te maken.
Het verwijderen van de damwanden

266. Het verwijderen van de damwanden

Er was dus een aanzienlijke financiële prikkel om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van de damwanden werden verwijderd en teruggestuurd.
Larssen Shapes Damwand

265. Larssen Shapes Damwand

Uitvinders werden streven naar een Damwand die zou bevatten vergrendelingen tijdens het productieproces in de straal gerold, dan achteraf bevestigd door vastklinken ontwikkelen.
Damwand Muren Kofferdammen

264. Damwand Muren Kofferdammen

Damwand muren worden gebruikt als een aarde retentie-systeem in de bodem die het mogelijk maken het besturen van het oppervlak tot een beëindiging diepte.
Golfbreker Foundation versterkt met Damwand

263. Golfbreker Foundation versterkt met Damwand

Het is daarom noodzakelijk om een ​​nieuwe aardbeving en tsunami bestendig versterking techniek voor Damwand golfbreker stichtingen die de Damwand golfbreker veerkrachtige tegen de aardbeving en de tsunami krachten zal ontwikkelen.
Damwanden - tijdelijke oplossingen

262. Damwanden - tijdelijke oplossingen

Damwanden wanden worden op grote schaal gebruikt als economisch en technisch effectieve tijdelijke behoud structuren en diep uitgegraven ondersteunende systemen te beschermen land hellingen tot een tiental meter diep.
Limit Staten en Factor van Veiligheid in een ontwerp van een Anchored Damwand Muur

261. Limit Staten en Factor van Veiligheid in een ontwerp van een Anchored Damwand Muur

Veiligheidscoëfficiënten in het traditionele ontwerp van verankerde Damwand wanden zijn aangebracht op verschillende manieren.
WADIT Damwand Kofferdam

260. WADIT Damwand Kofferdam

Het afdichtmiddel is laboratorium getest vijf staven (~ 70 psi) van differentiële waterdruk te weerstaan ​​geweest in verschillende soorten Damwand vergrendelingen.
Damwand interlock afdichtingsmiddelen in de haven bouwtoepassingen

259. Damwand interlock afdichtingsmiddelen in de haven bouwtoepassingen

Sealants kan corrosie te voorkomen in Damwand sloten, omdat zij voorkomen dat zout water en zuurstof uit komen in direct contact met de innerlijke interlock.
Betonnen damwanden

258. Betonnen damwanden

Betonnen damwanden is gebruikt voor de bekleding muren langs kanalen voor bijna een eeuw.
Damwand bijvoorbeeld met DeepXcav

257. Damwand bijvoorbeeld met DeepXcav

Doelstelling: Ontwerp de Damwand en de grond achors met toelaatbare spanning methodologie en een muur inbedding veiligheidsfactor van 1,5 te verkrijgen. Gebruik gewapend beton en stalen wapening.
Duurzame damwanden

256. Duurzame damwanden

Damwanden is een aarde retentie steun technologie aan de bodem vast te houden door het gebruik van in elkaar grijpende stalen, vinyl of hout blad secties.
Damwand gebruikt als Permanent Foundation en Retention Systems

255. Damwand gebruikt als Permanent Foundation en Retention Systems

De omtrek Damwand wanden zijn ontworpen voor zowel tijdelijke (tijdens de bouw) en permanente aarde retentie.
Hoe te Damwand muren gebruiken

254. Hoe te Damwand muren gebruiken

Damwand Muren zijn gemaakt door het rijden geprefabriceerde stukken in de grond.
Steeds meer damwanden worden gebruikt

253. Steeds meer damwanden worden gebruikt

De kosten van de damwanden wordt niet bepaald door de kosten van het materiaal, maar moet worden gezien als een onderdeel van het hele project.
Tijdelijke Damwanden Pipe Pull Trench Kofferdam

252. Tijdelijke Damwanden Pipe Pull Trench Kofferdam

Zodra de damwanden de versteviging werden gedreven dan moest worden geïnstalleerd, dit was inclusief tien frames voor de buis te trekken loopgraaf, en twee niveaus van schoren in elk van de landzijde bouwkuipen. Ook trekstangen moesten worden geïnstalleerd om de vleugelmoer wanden en een van de landzijde bouwkuipen.
Damwand met trilblokken

251. Damwand met trilblokken

In het algemeen, vibro technologie is de meest effectieve, efficiënte werkwijze en derhalve best praktijk Damwand rijden.
Zes populaire damwanden toepassingen

250. Zes populaire damwanden toepassingen

Kofferdammen bieden een droogdok voor de bouw van een betonnen fundering. Na de brug pylonen klaar zijn de damwanden worden gewonnen en hergebruikt.
Damwand Constructions

249. Damwand Constructions

Wij leveren en installeert-vibrerende gedreven Damwand voor zowel permanente structuren en tijdelijke keerwanden of bouwputten.