Grand Damwand
/ Nieuws

Nieuws

Het ontwerp van de damwanden installatie door trilling

277. Het ontwerp van de damwanden installatie door trilling

In Nederland is 70% van de damwanden worden geïnstalleerd met vibrators. Dit komt omdat vibrators hebben een hoge productie en dus een lage installatiekosten.
Opgraving damwanden muren

276. Opgraving damwanden muren

Opgraving damwanden wanden worden meestal geïnstalleerd in horizontale profielen met damwanden of H palen en veel hout en walvisvaarders.
Damwand uitrusting

275. Damwand uitrusting

Alle Damwand producten zijn goed ontworpen, robuust en duurzaam, ontwikkeld door een team van innovatieve ingenieurs inzetten voor innovatie en de ontwikkeling van producten die presteren in alle omstandigheden om u een echt concurrentievoordeel op uw Damwand project.
Damwand construction method Classification

274. Damwand construction method Classification

Dit is de aandrijving voor gebruik in Damwand reactiekracht door het middendeel van de klem een ​​Damwand constructietechniek van Damwand in de grond.
Damwanden behoudt bodem met in elkaar grijpende randen

273. Damwanden behoudt bodem met in elkaar grijpende randen

Damwanden wanden zijn gebruikt voor uitgravingen van Ondergronds parkeergarages, kelders, pomphuizen en funderingen ondersteunen, cofferdams construeren en zeeweringen en schotten construeren.
Voordelen van de Composiet Damwand

272. Voordelen van de Composiet Damwand

De Composiet Damwand zijn een baanbrekende innovatie in de GWW-sector.
PVC Damwand

271. PVC Damwand

Window rangpvc wordt erkend als de beste polymeer voor het extruderen in Damwand want het heeft veel betere kwaliteiten op het gebied van UV-stabiliteit en slagvastheid.
Damwanden - installatie en verwijdering

270. Damwanden - installatie en verwijdering

Damwanden zijn een soort heipaal wanneer dunne vergrendeling staalplaten worden gehamerd in de grond om een ​​continue barrière.
Keermuur Damwand Bouw Parkeren

269. Keermuur Damwand Bouw Parkeren

Het gebruik Damwand voor ondergrondse constructies, zij gewezen op de voordelen van Damwand als vaste wand voor ondergrondse parkeergarages.
Analyse over buigmoment van damwanden kering

268. Analyse over buigmoment van damwanden kering

Als nieuwe ondersteuningsstructuur voor bouwput wordt damwanden gebruikt in situ vanwege de stijfheid van paallichaam, maar het mechanisme van de paal-grond interactie van damwanden is nog onduidelijk.
Damwand Threaders

267. Damwand Threaders

De net geïntroduceerd Universal Damwand Threader kan veld aangepast aan threading paren of alleenstaanden van elke damwand sectie mogelijk te maken.
Het verwijderen van de damwanden

266. Het verwijderen van de damwanden

Er was dus een aanzienlijke financiële prikkel om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van de damwanden werden verwijderd en teruggestuurd.
Larssen Shapes Damwand

265. Larssen Shapes Damwand

Uitvinders werden streven naar een Damwand die zou bevatten vergrendelingen tijdens het productieproces in de straal gerold, dan achteraf bevestigd door vastklinken ontwikkelen.
Damwand Muren Kofferdammen

264. Damwand Muren Kofferdammen

Damwand muren worden gebruikt als een aarde retentie-systeem in de bodem die het mogelijk maken het besturen van het oppervlak tot een beëindiging diepte.
Golfbreker Foundation versterkt met Damwand

263. Golfbreker Foundation versterkt met Damwand

Het is daarom noodzakelijk om een ​​nieuwe aardbeving en tsunami bestendig versterking techniek voor Damwand golfbreker stichtingen die de Damwand golfbreker veerkrachtige tegen de aardbeving en de tsunami krachten zal ontwikkelen.
Damwanden - tijdelijke oplossingen

262. Damwanden - tijdelijke oplossingen

Damwanden wanden worden op grote schaal gebruikt als economisch en technisch effectieve tijdelijke behoud structuren en diep uitgegraven ondersteunende systemen te beschermen land hellingen tot een tiental meter diep.
Limit Staten en Factor van Veiligheid in een ontwerp van een Anchored Damwand Muur

261. Limit Staten en Factor van Veiligheid in een ontwerp van een Anchored Damwand Muur

Veiligheidscoëfficiënten in het traditionele ontwerp van verankerde Damwand wanden zijn aangebracht op verschillende manieren.
WADIT Damwand Kofferdam

260. WADIT Damwand Kofferdam

Het afdichtmiddel is laboratorium getest vijf staven (~ 70 psi) van differentiële waterdruk te weerstaan ​​geweest in verschillende soorten Damwand vergrendelingen.
Damwand interlock afdichtingsmiddelen in de haven bouwtoepassingen

259. Damwand interlock afdichtingsmiddelen in de haven bouwtoepassingen

Sealants kan corrosie te voorkomen in Damwand sloten, omdat zij voorkomen dat zout water en zuurstof uit komen in direct contact met de innerlijke interlock.
Betonnen damwanden

258. Betonnen damwanden

Betonnen damwanden is gebruikt voor de bekleding muren langs kanalen voor bijna een eeuw.