Grand Damwand
/ Nieuws

Nieuws

Prestaties van Damwand muur in Turf

236. Prestaties van Damwand muur in Turf

Om de prestaties van Damwand muur in veen tijdens de rijbaan bouw te bestuderen, werd een lange-termijn instrumentatie programma uitgevoerd over een periode van twee jaar, het meten van de totale laterale gronddrukken, Damwand doorbuiging, bodembewegingen en grondwaterstand niveau afwijkingen tijdens de bouw.
Glasvezel damwanden Voordelen

235. Glasvezel damwanden Voordelen

Er zijn drie soorten samengestelde damwanden, licht palen, heavy duty damwanden en super zware palen.
Pultruded Glasvezel Damwand

234. Pultruded Glasvezel Damwand

Pultruded Damwand een doorsnede stapelen dat wordt geproduceerd door de continue verwerking van grondstoffen door aan harsrijke versterkingen door een verhitte matrijs stalen profielen een constante doorsnede continu lengte te vormen.
Overlappen Damwand

233. Overlappen Damwand

Onze zware overlappen Damwand is ontworpen voor shoring en bulkheading.
Damwand en Kofferdammen

232. Damwand en Kofferdammen

Tijdelijke Damwand moet een minimale nominale sectie modulus van 18,1 in3 / ft van de muur, wanneer het behoud van verkeersbelasting of grenzend aan het verkeer.
Damwand muur vergelijking

231. Damwand muur vergelijking

In aanvulling op de economie, Damwand biedt een gemakkelijk toegankelijke, milieuvriendelijke oplossing voor het behoud van structuren, met een uitstekende stabiliteit en het gemak van de bouw in zowel vaste een tijdelijke toepassingen.
Damwand Te koop

230. Damwand Te koop

Damwand wordt gebruikt om de bodem of water vast te houden met behulp van plaatstaal connectors met in elkaar grijpende randen die een wand te vormen en kan permanent of tijdelijk zijn.
Metal Damwand

229. Metal Damwand

Damwand is aantrekkelijk, snel geïnstalleerd en zuinig.
Blijvend Behoudende Muren

228. Blijvend Behoudende Muren

Permanente keerwanden gebruik te maken van damwanden worden gebruikt op schema's groot en klein, van eenvoudige tot complexe projecten hellingsstabilisatie oplossingen.
Voordelen van damwanden

227. Voordelen van damwanden

Damwanden bestaan ​​uit natuurlijke materialen of geprefabriceerde structurele vormen gebouwd om nauwkeurige tolerantie gebruik te maken van zeer sterke materialen en betrouwbare kwaliteitscontrole.
De Experts in damwanden

226. De Experts in damwanden

Daarnaast heeft de staalsoort van de damwanden onafhankelijk gecertificeerd als gelijkwaardig aan de Europese Grade S390GP Steel.
Damwand keermuur

225. Damwand keermuur

In duurzame werken kan een hoogwaardige afwerking worden verkregen zodanig dat de stalen slagvlak slechts plaats kan worden geschilderd dan een betonnen bekleding wand is aangebracht voor het Damwand.
Damwanden aannemer

224. Damwanden aannemer

Damwand muren zijn een reeks continu in elkaar grijpende damwanden die gehamerd, trilling (hoogfrequente trillingen) of in de grond.
Project-Specifieke Damwand Toepassingen

223. Project-Specifieke Damwand Toepassingen

Voor zeedijk schotten, Damwand biedt de enige praktische structurele oplossing beschikbaar.
Analyse over buigmoment van damwanden kering

222. Analyse over buigmoment van damwanden kering

Het resultaat geeft aan dat damwanden buigmoment neemt toe met opgravingen en belastingen, maar neemt af na het bereiken van 30 cm.
PURLoc ™ Damwand

221. PURLoc ™ Damwand

PURLoc ™ is een structureel fiberglas composiet Damwand gefabriceerd door pultrusie proces is ontworpen om te kunnen de zware omstandigheden op zee weer.
Sloop & civiele techniek-Damwand

220. Sloop & civiele techniek-Damwand

Wij zijn trots op het leveren van diensten van hoge kwaliteit Damwand veilig, efficiënt en op tijd, terwijl de resterende kosteneffectief en duurzaam.
Voordeel van stalen Damwand

219. Voordeel van stalen Damwand

Bij overstromingen bedreigen, een modulair dijk top-systeem, bestaande uit vier Damwand secties, een U-profiel en zeehonden op een balk aan de Damwand muur geplaatst en verbonden met het vergrendelen van apparaten.
Ondergrondse Parking Damwand Application

218. Ondergrondse Parking Damwand Application

Om de maximale hoeveelheid ruimte te bieden in een uitgegraven gebied onder substantieel grote structuren, hebben ontwerpers begonnen om het voordeel te zien van het gebruik van een Damwand systeem bij de ontwikkeling van ondergrondse parkeergarages.
Alternatief voor stalen Damwand voor moeilijke Condities

217. Alternatief voor stalen Damwand voor moeilijke Condities

Het is gebruikelijk om ondiep rots tegenkomen in bepaalde gebieden die interfereren met de installatie van alle voorkomende vormen van Damwand anders dan staal.