Grand Damwand
/ Kennis /AZ46, AZ48, AZ50 damwand

AZ46, AZ48, AZ50 damwand

Voer de Damwand gedeeltelijke factor gedefinieerd op basis weerstand γb aangebracht op de karakteristieke waarde van de basis weerstand van de grond Rb; k aan het ontwerp waarde van de basis weerstand Rb krijgen; d (vergelijking 33.1): Waar kwel optreedt, het differentieel waterdruk wordt opgenomen door verticale stroming onder de Damwand muur AZ 50. CWALSHT berekent de gewenste penetratiediepte gebaseerd op de aanvaardbare veiligheidsfactor voor passieve bodem drukken. Factoren veiligheid worden toegepast op zowel actieve als passieve drukken. Deze verdeling van de ongebalanceerde waterdruk kan worden verkregen uit een doorsijpelen analyse.

Klik op deze knop om alle waarden aan de in Eurocode 7 voorgeschreven standaardwaarden resetten - Deel 1: Algemene regels. De AZ46 analyse moet overwegen de permeabiliteit van de omringende bodem en de effectiviteit van elke drains indien aanwezig. Een fabriek veiligheidsniveau voor actieve drukken kunnen worden toegepast; echter, wordt voldoende geacht om een waarde van 1,0 te gebruiken, tenzij wall vervormingen beperkt. Opmerking: De standaard AZ 48 waarden door Eurocode 7 voorgeschreven worden geschreven aan de linkerkant van elke ingang gebied van de User Defined venster partiële factoren. Als gewijzigd, wordt de waarde in rode kleur. De volgende factoren veiligheidsniveau wordt aanbevolen door de USACE voor steunmuren: Deze vereenvoudigde technieken al dan niet conservatieve resultaten op.

Voorkomende belastingen-2.0 voor ongedraineerde (korte termijn) voorwaarden en 1.5 voor uitgelekt (langdurige) aandoeningen. Ongewone belastingen-1,75 voor ongedraineerde Stalen damwanden voorwaarden en 1,25 voor uitgelekt (lange termijn) voorwaarden Technieken van kwel analyse van toepassing zijn op Damwand muur ontwerp onder stroom netten, lijn van kruip-methode, en de wijze van fragmenten. Opmerking: Volgens Eurocode 7 partiële factoren kan worden toegepast, de lading zelf of op hun werking. D-damwanden kan de gebruiker kiezen tussen deze twee opties in het tabblad Controleren damwanden van het Calculation venster Start. Daarom is de ontwerper verantwoordelijkheid om te beslissen of het uiteindelijke ontwerp moet worden gebaseerd op een grondige analyse, zoals de eindige elementenmethode. Voor achtergrondinformatie over General EuroCode, Eurocode 7 - Nederlands Bijlage In dit venster de standaardinstellingen partiële factoren in de Nederlandse bijlage van de Eurocode 7 (NEN 2012) voorgeschreven worden gegeven en kan door de gebruiker worden gewijzigd. Stijgende lekkage voor de AZ48 Damwand wand heeft de neiging de doeltreffende gewicht van de grond te verminderen, waardoor het vermogen om zijdelingse steun bieden verminderen.

Die partiële factoren worden gebruikt voor de volgende verificatiemethoden volgens Eurocode 7 NL: Hoewel het onpraktisch om een Damwand muur voor de gevolgen van grote schepen te ontwerpen, kan het water structuren worden getroffen door losse duwbakken of kleinere schepen aangedreven door wind of stromingen • Extreme. ladingen-1.5 voor ongedraineerde (korte termijn) voorwaarden en 1,10 voor uitgelekt (langdurige) aandoeningen. In vorige materiaal het effect van stijgende lekkage kan veroorzaken AZ 46 stapelen van materiaal van de wand of, in extreme gevallen, leiden de bodem voorkomende belastingen vloeibaar worden als belastingen vaak ervaren door het systeem in zijn primaire functie uitvoert zoals behoudende bodem of een differentiële water belasting op het ontwerp storm. Damwand wanden worden veel gebruikt in vele toepassingen en kan worden onderworpen aan een aantal extra belastingen behalve zijdelingse druk van grond en water.

De Nederlandse Annex van de Eurocode 7 onderscheidt drie verschillende klassen: RC 1, 2 of RC RC 3. voorkomende belastingen kunnen langdurige of intermitterende. Ongewone belastingen kan de bouw of de operationele lasten van een zeldzame en korte-termijn karakter zoals de toeslag van bouwmachines grenzend aan de muur. Ontwerp damwanden Lengte. Controleer AZ 50 damwanden. Algehele stabiliteit. Kwel effecten. Verlengen van de Damwand, waardoor de kwel pad verhogen, is een effectieve methode van opvang kwel. Extreme belastingen zijn ergste geval lasten zoals water belastingen boven het ontwerp storm. Het systeem moet worden ontworpen om extreme belastingen weerstaan zonder mislukking. De zijwaartse krachten die door golven zijn afhankelijk van veel factoren, zoals lengte, hoogte, breekpunt, frequentie en diepte structuur Naast deze drie officiële klassen, een extra klasse genaamd RC 0 beschikbaar is die overeenkomt met Klasse I CUR procedure voor het ontwerp van een eenvoudige constructie.

AZ50 zal zowel de actieve als passieve laterale aarde druk berekenen van de hieronder vermelde ingang en voeren een Damwand ontwerp of analyse: Voor Damwand muren die backfill behouden, wordt een drainage collector systeem aanbevolen. Sommige methoden van kwel analyse worden besproken in EM 1110-2-1901. Bouw van een ondergedompeld berm die een schip zou de grond zal sterk verminderen van de impact van deze mogelijkheid.

 

Sectie Afmeting Massa Weerstandsmoment Traagheidsmoment
b h t s
mm mm mm mm kg/m kg/m2 cm3/m cm4/m
AZ46 580 481 18.0 14.0 132.6 229 4595 110450
AZ48 580 482 19.0 15.0 139.6 241 4800 115670
AZ50 580 483 20.0 16.0 146.7 253 5015 121060