Grand Damwand
/ Over Ons

Over Ons

Nanjing Grand Steel Piling Co, Ltd is de belangrijkste stalen damwanden fabrikant in de wereldmarkt, hebben geëxporteerd in meer dan 180 verschillende landen. Wij zijn ook de grootste damwand fabrikant in China. We hebben de China National Damwand Standard opgesteld en we hebben de eerste damwand in China geproduceerd.

Wij produceren alle soorten damwanden, buispalen heien, combinatiewanden (HZ-combinatiewanden en combiwanden), bindstaven en alle damwand accessoires. We kunnen ook schilderen, hoekpalen en andere fabricages in onze fabriek doen.

Wij produceren de langste damwand en buispalen heien ter wereld: Meer dan 100m per stuk lengte voor Zuid-Chinese Zee project. Wij kunnen alle damwanden maten voor u op maat maken. Wij produceren de grootste modulus van sectie damwanden (meer dan 6000cm3 / m) en de hoogste staalkwaliteit voor damwanden. Wij hebben 30 jaar lang damwand geproduceerd en geëxporteerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Australië, Midden-Oosten, alle continenten.

Gespecialiseerd in de productie ontwerp verkoop van damwanden pijp stapel en accessoires. , Nanjing Grand Steel Piling Co.,Ltd (Kort voor grand piling) is de grootste en meest experieced stapelen sulutions leveranciers in China. Grand Piling geproduceerd en geëxporteerd de eerste damwanden in China.During de afgelopen jaren, de Grand Zero nauw samengewerkt met tal van grote bedrijven construcition, stapelen aannemers., Stapelen handelaren / handelaren, ontwerp instellingen, en krijgen enorme experices in deze filed.Grand Piling weten elke behoeften van de klant en problemen, en onze ingenieur team zal het ontwerp van de meest economische terwijl bevoegde aanbod voor elke vraag. Grand Pilingis uw eerste gesprek, wanneer u betrokken bent bij de civiele funderingswerken, de haven en havens, brug, rivieren, etc

 

WAT WE DOEN:

Sinds de invoering van de stalen stapelen concept, heeft het begrip en kennis van het ontwerpen en bouwen aanzienlijk toegenomen maar het ontwerp / productie van de palen is gebleven relatief unchanged.Therefore cliënten zouden worden gedwongen amoung beperkte opties met dure uitgaven om te kiezen. Grand Piling tracht deze handicap te verwijderen.

Grand Piling kunnen beginnen met involed in het project van de desgn podium, en ontwierp een nieuwe damwand die de laatste ontwikkelingen in de bouw en geotechnische wetenschap gebruikt. Het ESC damwanden concept zal ingenieurs de mogelijkheid om een stapel die aan zijn of haar eisen te selecteren.

 

WAT WE WAARDEREN

Kwaliteit: Grand Piling is gebouwd op de waarden van excellentie. De betrouwbaarheid van onze prestaties en de blijvende kwaliteit van onze producten, zijn belichaamd in alle werkzaamheden s we hebben gedaan voor onze klanten. We hebben nooit rusten en voortdurend naar streven om onze prestaties door middel van onze standaard ISO-systemen en andere initiatives.With testlaboratorium inhouse verbeteren, vanaf het begin van de grondstoffen tot producten deliveried aan onze klanten klaar is, zal onze inspectie-afdeling alles runnig volgens de standaard gurantee.

Integriteit: Grand Piling cultuur is gebaseerd op integriteit en respect. Dit betekent dat het houden van de hoogste normen van ethische bedrijfscultuur. Onze vast te houden aan deze normen is een van onze meest waardevolle activa

Zero Accidents: Grand Piling heeft een eersteklas veiligheid programma. Wij geloven dat elk ongeval is te voorkomen, en we ons streven naar nul accidents.Year na jaar zijn we een van de veiligste bedrijven in onze sector blijven.

 

BEDRIJFSSTRUCTUUR DIAGRAM

 

ONZE MISSIE

     
Beste damwand leverancier Maak kleppen voor klanten Opleiding van EPC projectmanager

 

ONZE GEEST

     

Samenspel

Handelen volgens schema

Liefde voor de mensheid