Grand Damwand
/ Projecten / Warmgewalzte Spundwand Projecten

Warmgewalzte Spundwand Projecten

1. Waterfront Project, Florida, Verenigde Staten.

Project Detail: De VS-markt is zeer streng op buitenlandse staalproducten. Vóór dit project kreeg de klant verschillende aanbiedingen van de VS en Europese molen. De kwaliteit is goed, maar de prijs is te hoog in vergelijking met het beperkte budget. Toen benaderden ze Grand Piling voor een oplossing. Na technische evaluatie en met projectontwerpers en ingenieurs, hebben de klanten de opdracht uiteindelijk aan Grand Piling geplaatst. De berekeningen werden uitgevoerd door Grand Piling om ervoor te zorgen dat aan de strenge eisen van de opdrachtgever en de aannemer werd voldaan, terwijl tegelijkertijd de Budgetbegrenzingen waaraan moet worden voldaan. In dit project worden 1200 ton IIIW en 750 ton IVW type Warm gewalste damwanden gebruikt. Extra koppelingen werden samen met de zending verzonden om te voorkomen dat er speciale hoeken werden omgedraaid of obstakels veroorzaakte een variatie in de rijlijn. De damwand met hun brede profiel maakte een ideale keuze door hun zeer beperkte koppelingen per meter muur . De afsluiting van de koppeling is ten minste de helft van die van andere damwand en dit betekent ook minder risico op vervuiling voor de aannemer.

Project Foto's

Lees Meer

2. Vizhinjam project, India.

Project Detail: Voor dit project stelde de lokale stockiest tweedehandse AZ damwand voor. Deze optie zou niet voldoende waterdicht kunnen bieden om de bouw tijdig te kunnen uitvoeren. De slechte oppervlaktetoestanden van tweedehandse damwand en losse vergrendelingen zijn het belangrijkste probleem. Grotende paling kwam in met nieuwe AZ42 en AZ26 damwand die onlangs in onze China-fabrieken werden geproduceerd. De lengtes zijn verschillend van 8m-20m door de verschillende spoelomstandigheden in India. Er werden 3200 ton in totaal gebruikt. Grand Piling werkte niet alleen met de eigenaren, maar de contractant had constant bezoeken aan de site en communicatie van Grand Piling, zowel tijdens de ontwerpfase als in de uitvoeringsfase van het project. Ontwerpen van het muursysteem namen rekening met de voorkeursmetode van constructie gedetailleerd. Overal stabiliteit van de hoofdwand werd de binding en ankerwandstructuur bepaald met behulp van representatieve grondparameters. Een (c' ') reductieanalyse werd vervolgens uitgevoerd met behulp van de PLAXIS-software om de algemene geotechnische veiligheidsfactor te bepalen. Voor statische belastinggevallen was de doelfactor van veiligheid op de algemene stabiliteit 1,4

Project Foto's

Lees Meer

3. Infrastructuurbouw, Amsterdam, Nederland.

Project Detail: 3500 ton PU18, PU22, PU28 damwand werden naar de haven van Rotterdam door bulkvaten verzonden. Het project is in twee fasen gesplitst: de bouw van een nieuwe weir tussen de bestaande weir en het aangrenzende woningcomplex. Dit was behoorlijk handig als, zoals aangegeven op de indeling, de drijvende aannemer de cofferdam moest sluiten met een enkele PU damwand, een 600 mm brede U-paal. Er was geen extra uitrusting nodig voor deze taak. De damwand moest worden gedreven in een diepzijdige ondoordringbare laag, overlain door een relatief dichte bodemlaag. De gekozen oplossing was voor de boring langs de as van de damwandwanden tot ongeveer 0,5 m boven de punthoogte en om de uitgegraven bodem te vervangen door een adequate vulling. Dit zorgde ervoor dat de damwand zonder problemen of trillingen naar de laatste klasse kan worden gedrukt. Het werk is succesvol gebouwd op basis van een langdurige samenwerking met de ontwerper en de projecthouder. Een andere reden voor succes was de beschikbaarheid op het juiste moment van de eerste "Sill Worker" Press.

Project Foto's

Lees Meer

4. Scheepswerf Batu Layang - Pontianak, Indonesië.

Project Detail: Grand Piling is de afgelopen jaren de grootste leverancier in Indonesië. Tal van orders en vragen worden gegenereerd uit Jarkata, Semarang, Tandjungpriok, Surabaya. Hoewel Grand Piling zelf het ontwerpwerk kan doen, is deze baan ontworpen door een Europees bedrijf. Er worden 1560 ton AZ18-700 in verschillende lengtes gebruikt. De halve damwand werd op de bovenste 7 meter aan de voorkant geschilderd en de bovenste 4,0 meter aan de achterzijde met 375 micron Jotamastic 87 zwarte verf. Alle schilderijen werden uitgevoerd in de fabriek in China. Analyse werd uitgevoerd voor een verscheidenheid aan ladinggevallen, gezien het stadium van de stadiumsconstructie en de daaruit voortvloeiende cumulatieve effecten. Deze stapels zijn bestemd voor ontwateringswerken, grondwater afgesneden wanden en vervuiling controle situaties. Deze stapel met lichtgewicht, breed profiel en minimale koppelingen biedt ook een aantrekkelijke commerciële propositie voor behoudsmuren en andere toepassingen. Er wordt geen momentreductie toegepast op de muren door relatieve bodem / wandstijfheid overwegingen. De resultaten verkregen uit de analyse van de lokale stabiliteit, met gebruikmaking van bovenstaande overwegingen, werden beschouwd als ontwerpwaarden zonder verdere toevoeging van factoren of verlenging van de

Project Foto's

Lees Meer

5. Copergas, GDK, Brazil.

Project Detail: Het hoofddok, gebouwd uit damwanden, heeft een maximale diepte van 9,80 meter en biedt een totale kadelengte van 1 050 meter. Het installeren van de 4 500 ton damwanden in grond met zeer moeilijke geotechnische eigenschappen vereist een specifieke stapelprocedure die vooraf wordt ontworpen voor de hoofdschema. De gekozen maat is L605 larssen interlock damwanden. De damwanden worden geïnstalleerd door middel van een variabele frequentie vibrator met een instelbaar excentrisch moment dat een minimum centrifugale kracht van 3 000 kN kan opwekken. Het stralingssysteem bestaat uit 4 stralen met een diameter van 3/4 "gelast aan elk paar damwand.

Project Foto's

Lees Meer

6. KOC project, Koeweit.

Project Detail: De levensduur van de constructie bedraagt 50 jaar. Om de onderdompeling te beschermen, heeft de ontwerper ingenieur gekozen voor een kathodische bescherming met offeranoden. De grond is vrij heterogeen, variërend van zachte zandlijsten tot zeer compacte zanden met SPT-waarden boven 90,2800 ton AZ18-700 damwanden worden in dit project gebruikt. We hebben ook de stiften geleverd als onderdeel van het hele basisoplossingspakket. De draden van de stiften zijn M 115, met een schacht van 90 mm diameter, 500 mm lange onrustige draden aan het ene uiteinde, en oogstaven aan het andere uiteinde. De opbrengst sterkte van de staven is 500 MPa. Inbedrijfstelling van deze kaaimuur is voorzien in eind 2012.

Project Foto's

Lees Meer

7. SBM Project, Pakistan.

Project Detail: 1200 ton van zowel U- als Z-profielen damwand worden gebruikt. Verzendhaven is Karachi. Tijdens de bouw werden de damwanden tegen de bestaande pijler gebogen. Om de impermeabiliteit van de cofferdam te waarborgen, werden de damwanden interlocken gevuld met een goedkoop koolwaterstofproduct dat makkelijk te hanteren was. De stalen damwanden werden geïnstalleerd met een vibrohammer ICE 223, die een extra gewicht van 2 ton had, om de penetratie in de zandhaven te vergemakkelijken. Zodra de stichting was voltooid, was de ruimte tussen de damwanden vol. Thedamwanden werden vervolgens teruggebonden naar de pier en de stutten werden verwijderd.

Project Foto's

Lees Meer

8. Gas Natuurlijk, Colombia.

Project Detail: De gasmaatschappij rehabiliteert momenteel de gaslijnen, de stalen damwanden zijn weer als keermuur gekozen. Dit project vormt een goed voorbeeld van hoe stalen damwanden kunnen bijdragen aan kosteneffectieve basisoplossingen, en vooral tot het behoud van het milieu. Traditionele Azië typen IIW en IIIW worden gekozen voor deze gas-natuurlijke projecten. Door de hoge stijfheid kon het met een vibrerende hamer gedreven worden tenminste 1 m dieper is dan de voorboring, die een voldoende inbedding van de teen van de stapel garandeert en de afbuigingen van de borgmuur minimaliseert. De totale hoeveelheid is 2400 ton. De voorboring van een gat, gevolgd door een korrelvormige vulling, loste de bodem op de plaats van de stalen damwandenwand. Hun uitstekende staat van instandhouding zal de aannemer de mogelijkheid bieden om ze als tijdelijke vasthoudelementen in toekomstige projecten te hergebruiken.

Project Foto's

Lees Meer

9. KURT Urban Partners, USA.

Project Detail: De klanten bestelden 5500 ton AZ28-700 damwand in verschillende lengtes voor deze projecten. Zodra app roval werd ontvangen, werd de fabricage uitgevoerd in de stapelfabriek voor levering aan de site. Zoals altijd waren onze medewerkers ter plaatse bijstaan ​​bij aannemers bij het begin van het installatieproces. Verschillende aanbevelingen werden gemaakt met betrekking tot paalgeleiders en behandelprocessen. Installatie werd gedaan door de damwand in een heuvelram te plaatsen en te weigeren met een ICE 815 vibro hamer. De stapels werden vervolgens naar het laatste vereiste niveau gestuurd met behulp van een IHC S90 hydraulische hamer, samen met een stapelhelm. We hebben efficiënte Dawson Lifting Shackles geleverd die de productiviteit van de installatie verbeterden, terwijl de maximale veiligheid tijdens het proces werd gewaarborgd. Meestal werken stalen damwanden als bewaarstructuur voor uitgraving. Ze kunnen makkelijk worden geïnstalleerd en geëxtraheerd wanneer het bouwwerk voltooid is. De stalen damwanden kunnen dan opnieuw worden gebruikt en doorgevoerd worden voor latere bouwstadia.

Project Foto's

Lees Meer

10. Shuqaiq II Independent Project, Saoedi-Arabië.

Project Detail: Het had een cofferdam nodig die kan worden ontwaterd om de brugpijlen te kunnen aanleggen. De vorige optie was tweedehands AZ36 damwanden. Deze optie zou niet voldoende waterdicht kunnen bieden om de bouw tijdig te kunnen uitvoeren. Dus gedwongen met aanzienlijke vertragingen op de eerste cofferdam, besloten klanten Grand Piling voor de tweede cofferdam te gebruiken. We hebben een aangepaste damwanden ontworpen en noemde het de GPZ36-700. Deze damwanden was een variatie in de catalogus uitgegeven GPZ damwanden. De damwanden zijn ontworpen met een open koppeling die geschikt is voor het inbouwen van naaldmontage. De stapel is bestemd voor het ontwateren van werken, grondwater afgesneden wanden en vervuiling controle situaties. Deze stapel met lichtgewicht, breed profiel en minimale koppelingen biedt ook een aantrekkelijke commerciële propositie voor behoudsmuren en andere toepassingen. Het totale bedrag bedraagt 4100 ton in verschillende lengtes.

Project Foto's

Lees Meer