Grand Damwand
/ Projecten / Damwand Accessoires Projecten

Damwand Accessoires Projecten

1. Mahe havenbouw Victoria, Seychellen.

Project Detail: Het eindgebruik is een Frans bedrijf, dat kantoren in Shanghai China had. Voordat u de bestelling plaatst, komt de klant vele keren naar Grand Piling's fabriek om de details te finaliseren. Meer dan 100 tekeningen werden uitgegeven door Grand Piling. Het project is verdeeld in 2 fasen. Voor dit project zijn in totaal 4200 ton stalen staven en accessoires nodig. Diameter van 50-100mm. Stalen kwaliteit zijn hoog S700 in Europese norm. Alle staven zijn geschilderd met epoxy verf in China fabriek en verpakt voor export. Om de kosten te besparen worden alle goederen verzonden met bulkschepen, samen met damwand, buispalen heien.

Project Foto's

Lees Meer

2. Dock constructie Hedland haven, Australië.

Project Detail: Grand Piling leverde damwand, stalen dasstaven, wailings en capping balken voor dit project. Totale hoeveelheid is 755 ton. Alle zending wordt in één keer gedaan in containers. Aangezien alle producten en accessoires door ons worden geproduceerd, zijn alle producten goed met elkaar verbonden. De capaciteit van de walsbundel is ontworpen om een factor van veiligheid van 1,2 in statische omstandigheden en 1.1 in seismische omstandigheden te handhaven. De Ankerpalen hadden geen coating. Ankerwandcomponent Capaciteiten Het ontwerp van het damwand-systeem werd uitgevoerd volgens de eisen van BS5950-1. Bij het bepalen van de vereiste structurele capaciteit werd de volle opbrengst sterkte van het materiaal gebruikt. De capaciteit van de hoofdwandcomponenten wordt dan vergeleken met de belastingen die zijn bepaald in het behoud van de muurontwerpberekeningsrapport. Corrosie werd overwogen voor een periode van 35 jaar. Coating Requirements De gespecificeerde coating voor thedamwand is voor schotstraling naar SA2.5 gevolgd door 2 lagen van 250 micron Jotamastic 87.

Project Foto's

Lees Meer

3. Wharf Port Moresby PNG. 2011

Project Detail: Diameter 65mm, staalkwaliteit 1030, met een minimum rekgrens 835Mpa, minimale treksterkte 1030 MPa, Een set is ongeveer 35m. totaal 250 sets. Ongeveer 300 ton. Dit is de sterkste staal voor trekstang in de wereld tot now.Grand Stalen damwand ook terug geleverd aan gelaste jammerklachten, 2000 strekkende meter terug

Project Foto's

Lees Meer

4. Oost-Siberië-Stille Oceaan, Rusland.

Project Detail: Dit is voor een groot scheepswerf project, klanten hebben de Grand Piling fabriek bij de projectbezitters bezocht. Na de technische ontmoeting tussen technici van twee partijen heeft de projecthouder het ontwerp van Grand Piling geaccepteerd. Totale hoeveelheid is 4500 ton, leveringskader is 6 maanden. Staaldiameter van 50mm tot 150mm, staalkwaliteit S700, met epoxy primerverf. Dit is een van de grootste stropenprojecten die Grand Piling heeft geleverd. Het stropdasontwerp werd uitgevoerd volgens BS8081. Geotechnische belastingen werden berekend uit representatieve grondparameters en beschouwd als werklastwaarden. De effecten van de verschillende lastgevallen werden overwogen. De stokcapaciteit werd ontworpen om een ​​factor van veiligheid van 2.0 (uncorroded) en 1.75 (gecorrodeerd) op statische belastingomstandigheden te hebben, en een factor van 1.1 toegepast in seismische omstandigheden. Al de mariene staven werken worden geproduceerd in onze fabriek in China. Afzonderlijke bijkomende staven voorzien voor snelkoppelingen. In de belangrijkste tieback-systeem werden geen bollardbelastingen beschouwd. Corrosie van het stangstangsysteem werd 35 jaar in overweging genomen.

Project Foto's

Lees Meer

5. European Cup Stadium, Warschau, Polen.

Project Detail: Grand Piling bezocht Warschau voordat de bouw begon en talrijke gesprekken met de klanten hadden. De gebruikte damwand is AZ Warm gewalste damwanden. Grand Piling leverde ook de klank- en bindsystemen aan. Heel meer dan 5700 ton bandjes en wailings, support console enz. Nodig. Dit is een van de belangrijkste projecten die we in Europa hadden. Het gehele bouwproces wordt gecontroleerd en gecontroleerd door ambtenaren. Dit project heeft een grote reputatie gewonnen voor onze projecten in Europa.

Project Foto's

Lees Meer

6. Woongebouw, Bunschoten, de Nederland. 2010

Project Detail: Grote stalen damwanden geleverde staal wailers, 609 stalen pijp als de dwarsverbinding voor de damwand structure.also threadbar grondanker was provided.All damwanden was van de Grote stalen damwand van Nederland stock.Totally 520 strekkende meter van jammerklachten, en 35 buizen in S355 staalkwaliteit

Project Foto's

Lees Meer

7. Hudong-Zhonghua Shipping Goup China. 2008

Project Detail: Grootte van de trekstangen: Φ90mm diameter, boos uiteinden. Kwaliteit: 460 Bedragen: 484pcs Bruto Gewicht: 616T.This was de eerste S460 stalen trekstangen geproduceerd door Chinese fabriek, tot nu toe, Grand Steel Piling leidt nog steeds de manier van stapelen industrie.

Project Foto's

Lees Meer

8. Haven van Melbourne, Australië. 2008

Project Detail: De stalen trekstang is een HZ combiwall aansluiten op een betonnen dodemansknop wall.Grand staal stapelen ontwerpen en produceren speciale gezamenlijke voor HZ balken, als bleow.Total gewicht 180 ton. Diameter 110mm, staalkwaliteit S550.Length per set 18m.

Project Foto's

Lees Meer

9. De Qasim havenproject in Pakistan. 2008-2009

Project Detail: Stalen trekstang diameter 115mm, overstuur schroefdraad ends.The totale lengte per set is 51.54m, met diverse spanners en koppelingen zodat de lengte adjusted.S550 staalkwaliteit kan zijn, wat betekent dat de minimum rekgrens is 550mA, zeer hoge sterkte gelegeerd staal. De eerste fase is in december 2008,140 sets of totaal 800 ton was deliveried.Second fase is april 2009,308 sets, 1700 ton. Helemaal de aannemer koopt 2500 ton stalen trekstangen van ons.

Project Foto's

Lees Meer

10. Cork Port, Ireland. 2008-2009

Project Detail: Grote Steel Piling niet alleen geleverd stalen damwand, maar ook H balken in 18m S460 staalkwaliteit. te lassen aan de achterkant van de damwanden te bereiken hogere modulus van section.The H beam grootte was 800x300x14 / 26 210kg / m, modulus van sectie 7290cm3.total gewicht van alle H-balken is rond 1800 ton.

Project Foto's

Lees Meer