Grand Damwand
/ Kennis /Experimenteel onderzoek naar de prestaties van FRP damwand

Experimenteel onderzoek naar de prestaties van FRP damwand

Met de voortdurende ontwikkeling van havens, terminals en kusttechniek en het gebruik van damwand in het proces is op grotere schaal gebruikt. Traditioneel damwand materiaal, gewapend beton en staal omdat het moeilijk aan te passen aan een agressief milieu die tot sterk verkorten de levensduur, de noodzaak om veel versterking en onderhoudskosten investeren kost jaarlijks derhalve agressieve milieu-engineering, dringend een nieuw materiaal traditionele materialen te vervangen. Glasvezel polymeercomposieten (FRP) te overwinnen vele tekortkomingen van traditionele materialen, is een ideale nieuw materiaal, het heeft een goede weerstand tegen chemische aanval om elektrochemische corrosie en een hogere sterkte dan hout, beton en staal te voorkomen heeft een betere duurzaamheid, lage onderhoudskosten, eenvoudige constructie . FRP damwand zonder te bewegen sijpelen verwondingen, chemische fabrieken, met een minimale impact op de ecologische omgeving in kusttechniek en bouwtechniek Waterfront, FRP damwanden hebben een brede toepassing vooruitzichten.
Glasvezel polymeercomposieten (FRP) is een synthetische hars als matrixmateriaal, met glasvezel versterkte samengestelde materialen en producten voor het materiaal. FRP damplank middels pultrusieproces van de productie, met hars geïmpregneerde continue versterkingsmaterialen zoals glasvezels, en vervolgens houden van een bepaalde dwarsdoorsnedevorm van de vormmatrijs, en maken het in de matrijs door middel van hoge temperatuur en druk voortdurend het vormen van de mal na het uitharden, wat resulteert in een doorlopend glad oppervlak, dimensionele stabiliteit, hoge sterkte FRP pultruded profielen. Vanwege de hoge kosten van FRP damplank, slechts een aantal Europese en Amerikaanse landen produceren en in gebruik genomen. Ons bedrijf is naar dit doel.
Na een reeks experimenten om de conclusie: glasvezel polymeer (FRP) samengestelde damwand met een hoge sterkte en goede duurzaamheid, de brede toepassing vooruitzichten in de terminal project, coastal engineering en bouwtechniek waterkant. Tests hebben uitgewezen beschadiging van de damwand wordt niet opgewekt door stress schade, maar veroorzaakt door overmatige vervorming. Worden gebruikt om de vervorming voorwaarden voor het gebruik van grenstoestand ontwerp van de wand regelen, vergeleken met de intensiteit van de ontwerpbasis is redelijk.