Grand Damwand
/ Kennis /HG - Russische warmgewalste secties

HG - Russische warmgewalste secties

We zijn toonaangevende Russische warm gewalst balken gebied voor ongeveer twintig jaar. H-Beam is een ander product uit onze warmgewalste mill.Gunung Garuda warmgewalste H-Beam wordt geleverd met standaard grootte variëren van 100x100 tot 350x350. Niet standaard HG Russische warmgewalste sectie kan worden vervaardigd door het lassen van stalen platen samen om een gelaste balk die grootte de eisen van onze klanten past vormen. High Strength specificatie zijn beschikbaar op aanvraag en afhankelijk van minimumhoeveelheid.

We hebben warmgewalste heavy / medium / licht (drie) sectie stalen productielijnen met een jaarlijkse capaciteit van 2,6 miljoen ton. Het is de structurele stalen profiel in de vorm van een H in de sectie. De warmgewalste H bundel zijn op grote schaal gebruikt op het gebied van de spoorwegen en bruggen, nucleaire industrie, scheepvaart bouw, ruimtevaartindustrie, offshorepartijen construction.Russian H stralen schaal gebruikt in de bouw en zijn verkrijgbaar in diverse standaard maten. De producten in goede kwaliteit en redelijke prijs op grote schaal toegepast in vele belangrijke projecten binnen- en buitenland.

De omvang dekt 100x100-900x300 (mm), het is de grootste Russische warmgewalste beam productie basis in China met de meest complete voor specificaties horizontale elementen van de "I" zijn flenzen, terwijl de verticale element is het web. Bundel theorie blijkt dat de H-vormige profielen is een zeer efficiënte vorm voor het uitvoeren buig- en dwarskrachten in het vlak van de web.We kregen het "nationale metallurgische fysieke kwaliteit Gold Award.HG Russian warmgewalste profielen kunnen worden gebruikt als balken en als columns.The web weerstaat dwarskrachten terwijl de flenzen te weerstaan de meeste van de buigend moment ervaren door de balk. de Russische H balk producten zijn verkregen van de JIS (Japan), KS (korea), CE (Europa), FPC (Singapore) Certification.

Afmeting:
GOST 26020-83
STO ASCHM 20-93

Toleranties:
GOST 26020-83
STO ASCHM 20-93

Oppervlakteconditie:
Volgens EN 10163-3: 2004, klasse C, subklasse 1