Grand Damwand
/ Kennis /Hoe de warmgewalste staalplaat Alice huidafwijkingen lossen?

Hoe de warmgewalste staalplaat Alice huidafwijkingen lossen?

Met de vooruitgang in de productie van staal-technologie, warm gewalst plaatstaal producten in de afgelopen jaren, de kwaliteit is aanzienlijk verbeterd, maar in de afgelopen jaren, de binnenlandse warmgewalst staal plaatoppervlak gebreken nog steeds vaak voorkomen, vooral in de meer ernstige kromtrekken gebreken is uitgegroeid tot een belangrijke factor die de afgewerkte warmgewalste platen passerende tarief.
Onderzoek naar warmgewalst staal productieproces voor gieten - inweken - voorbewerken - afwerking - Coil, in de productie van hoge sterkte gelegeerd staal warmgewalste coils in de zijkant van de plaat volumes lijken uitgerekt Alice huid incidentie goed voor 3,68% van hoge sterkte gelegeerd staal plaat productievolumes, is de situatie ernstiger.
Uit de studie van de basiskenmerken van kromtrekken zowel macro en micro, te vervormen de oorzaken van afwijkingen worden geanalyseerd en in detail besproken, en door middel van on-site productie van statistisch onderzoek, de procesparameters aanpassingsprogramma's, en uiteindelijk maakt het warmgewalst staal plaat Alice huiddefect rate was significant verminderd.
Na een reeks van experimenten, de volgende conclusies.
Alice verhoogde gedeelte is het afstoten van de huid, scheuren in de stalen oppervlak tot een terugtrekking van EDS analyse bevestigd als ijzeroxide en flux resten en sporen van silico-mangaanoxide in het gat te vormen.
Wanneer de gietvorm stromen betrokken bij de vorming van de huid poriën slab, verwarming oven vuurvaste vergieten, hoge temperatuur oxidatie en geperst in de stalen walserij schaal is de belangrijkste reden voor de vorming van warmgewalste staalplaat Alice huidafwijkingen.
Verminder schimmel outlet argon gasstroom, de controle van de casting snelheid en stabiliteit te gieten, met behulp van een geschikte mal poeder, en strikte controle van de walsen en de daarmee samenhangende activiteiten, aanzienlijk kan verminderen of zelfs elimineren kromtrekken warmgewalst staal oppervlak gebreken.