Grand Damwand
/ Kennis /Typ IIW Damwand

Typ IIW Damwand

Typ IIW damwand kan worden geproduceerd door een groot aantal staalproducenten, zoals FSP, SAP, ISP, JSP, KSP, NKSP, NS-SP, SKSP, TSP, JFE, JFESP.The dimensie 600x130x10.3. We werkten nauw samen met de aannemer om de meest praktische en economische soort 2W stalen damwand bieden.

Betonstaal moet worden bedekt met ten minste drie inches van beton tegen zeewater kwel die corrosie veroorzaakt te voorkomen. Een specifieke vorm van kelder waar staal is gevonden bijzonder effectief is voor het creëren van ondergrondse parkeergarages.

SP-IIw damwanden is een ideaal materiaal voor het construeren kelderwanden zoals vereist minimale bouwbreedte. Alle ontwerpen en berekeningen werden uitgevoerd door ESC uitgevoerd en aan de contractant voor aanvaarding voorgelegd. Voor grotere dieptes voorgespannen betonnen palen aanbevolen .. Dit beperkt de hierboven mudline lengte van minder dan 18 tot 101 meter onder de meeste omstandigheden. Betonnen damwand kost aanzienlijk minder dan staal stapelen, maar is enigszins beperkt in de diepte
De materialen werden allemaal vervaardigd in Grand piling China fabriek en geleverd in de loop van 2007. ESC geconstrueerde een aangepast wandsysteem waardoor een koning post bij 3,2 meter centra en infill damplanken (3 nummers). Het ontwerp was een herconfiguratie van de ESC H Stapel Combinatie serie muur. Materiaalsterkte beperkt de betonnen damwand tot ongeveer 15 tot 18 meter lang. SP-2W damwand zijn ook moeilijk te hanteren en onpraktisch te rijden met gemeenschappelijke apparatuur. De woningen zijn volledig benut, zowel in de tijdelijke en permanente gevallen en biedt aanzienlijke kostenbesparingen en programmeur besparingen. Het feit dat de stalen damwanden strak tegen de grenzen van de site en de muur zelf kan worden gereden heeft minimale dikte betekent dat het gebied voor auto's wordt gemaximaliseerd en de kosten per baai wordt geminimaliseerd.

 

 

Sectie Afmeting Sectiegebieden Massa Traagheidsmoment Modulus van sectie
breedte hoogte dikte stapel muur
b h/2 t          
mm Mm mm cm2/pile kg/m kg/m2 cm4/m cm3/m
ⅡW 600 130 10.3 78.7 61.8 103 13000 1000