Grand Damwand
/ Nieuws / Buispalen heien Supply

Buispalen heien Supply

Buispalen heien zijn een type aangedreven stalen stapel voor diepe fundamenten. Buispalen heien zijn ofwel open of gesloten einde. Bij geopend open einde mag de bodem de bodem van de stapel binnendringen. Indien nodig kan de bodem van binnen de buispalen heien worden verwijderd met een waterstraal of een auger. Een gesloten buispalen heien is gebouwd door de bodem van de stapel te bedekken met een stalen plaat, waardoor grond niet in de bodem van de stapel komt.

Stichting stapels zijn nodig wanneer bodem- en bodemomstandigheden niet geschikt zijn om de op te bouwen structuur te ondersteunen. Buispalen heien worden normaal gesproken gebruikt in diepe grondslagen om de structuurbelasting naar rotsformaties of sterkere bodemomstandigheden diep onder de grond over te brengen. We hebben de mogelijkheid om verschillende diameters en wanddikten van koolstof buispalen heien te knippen en splitsen om de specifieke belastingbehoeften van deze structuren tegemoet te komen. We hebben ook de mogelijkheid om heuplengten tot + of - 93 voet te fabriceren en om platen, schoenen of conische punten aan te passen zoals vereist. Wij bieden mechanische en fakkel gesneden uiteinden als "Bevel x Square" of "Bevel x Bevel". Onze lassers zijn AWS D1.1 gecertificeerd om de meeste mariene stapel-, brug- of bouwpaalvereisten tegemoet te komen.

Als u in bouwwerken, offshore- of mariene constructie of brugconstructie werkt naast contractanten die paal rijden, gelieve ons te rekenen op uw stapelvoorziening. Ons bedrijf fabriceert en levert "cut to length" pilings. Enkelvoudige willekeurige lengtes, dubbele willekeurige lengtes en uniforme lengtepalen. U kunt zich ervan bewust zijn dat de bouwopslagvoorziening die u van ons ontvangt, zeer ervaren ambachtslieden heeft die buispalen heien en verwerken voor uw installatiebehoeften fabriceren en verwerken. Onze levering is "nieuw en ongebruikt" direct van de molens. Vanwege onze ervaring, onze centrale ligging in het zuidoosten en onze koopkracht zijn onze prijzen zeer competitief. Niet alleen leveren wij bedrijven in het zuidoosten en landelijk, we verzenden internationaal en leveren meestal direct naar de baan.

Dit artikel komt uit Southlandpipe bewerken vrijgegeven