Grand Damwand
/ Nieuws

Nieuws

Industriële en mechanische toepassingen - Stalen buis

147. Industriële en mechanische toepassingen - Stalen buis

Warmgewalst en koud getrokken naadloze Stalen buis en componenten worden gebruikt in standaard machinebouw toepassingen en in burgerlijke en industriële installaties, alsmede voor de productie van grondverzetmachines, architectonische constructies, non-olieboringen systemen en gasflessen.
Iets over buispalen

146. Iets over buispalen

Ze worden gebruikt als standalone palen (meerpalen en paaltjes), of in combinatie met stalen damwanden de alom bekende combi-wandstructuur te vormen. De open buispalen in een combi-muur dragen bij aan een hoge buigstijfheid.
Spiraal Heiwerken buispalen

145. Spiraal Heiwerken buispalen

Bovendien, bruggen, wegen, hoge gebouwen moeten ook Heiwerken buispalen.
Duurzame Duurzame - Composiet Damwand

144. Duurzame Duurzame - Composiet Damwand

Wij zijn een structureel fiberglas Composiet Damwand vervaardigd door de pultrusie proces en is ontworpen om in staat zijn om de zware omstandigheden op zee te doorstaan.
Misvormde gewi-anker

143. Misvormde gewi-anker

Misvormde gewi-anker - zijn laag koolstofstaal toestellen die zijn ontworpen om te houden van de macht in beton te verhogen en het maximaliseren van materiaal kracht in toepassingen waar aanzienlijke lastondersteunende (shear spanning) krachten zijn aanwezig op verankeringslengte.
Toepassing van damwanden Larssen

142. Toepassing van damwanden Larssen

Wij produceren de meest uitgebreide reeks van damwanden Larssen, voornamelijk met inbegrip van U type damwand, Z soort damwand en rechte web damwand.
De volgende generatie Hoesch damwanden

141. De volgende generatie Hoesch damwanden

Hoesch damwanden is de volgende generatie in Warm gewalste damwanden technologie.
Voordeel van U-profielen Damwand

140. Voordeel van U-profielen Damwand

U-profielen Damwand heeft voordelen in lichter gewicht, een hogere modulus en lagere kosten te vergelijken met de andere plaat stalen paal, ondertussen het heeft geen beperking op min.
Damwand stutten

139. Damwand stutten

Het Damwand shoring systeem bestaat uit stalen stutten platen die worden geleid in vooraf geïnstalleerde H-palen en neer door de graafmachine gezonken op de gewenste diepte met behulp van de lagere-en-cut methode.
Gerecycled Kunststof Damwand

138. Gerecycled Kunststof Damwand

Bouwen en renoveren van milieuvriendelijk en op een duurzame manier is werkelijkheid met onze oplossing in Gerecycled Kunststof Damwand geworden.
Vooruitziendheid eKlapanker

137. Vooruitziendheid eKlapanker

Manta ray Klapanker Worden gedreven in de grond, niet voorspelde of aangedraaid, noch is een gat gegraven of geboord.
Installatie van AZ damwanden

136. Installatie van AZ damwanden

De werken omvatten de aanleg van ongeveer 150, 14.25m lange AZ damwanden secties in de rang S430GP staal.
Toepassing van kennis over Gelaste buizen

135. Toepassing van kennis over Gelaste buizen

In productie-activiteiten, Gelaste buizen wordt op grote schaal gebruikt en het is ook de belangrijkste producten in de stalen buis markt.
Damwanden systeem

134. Damwanden systeem

We kunnen rijden elk type geheid nodig is om een ​​project te voltooien. Wij installeren alle opstapelen zoals aluminium damwand, stalen Damwand, vinyl damwand, betonnen damwand, weerstand palen, pull-down stapel, hout en betonnen palen.
Hoe ongeveer Kunststof Damwand

133. Hoe ongeveer Kunststof Damwand

Deze ontworpen speciaal stapelen schoenen stop de Kunststof Damwand en de as van het uit elkaar duwen tijdens het rijden.
Hoesch damwanden, het nieuwe blad in de stad

132. Hoesch damwanden, het nieuwe blad in de stad

De volgende generatie in Warm gewalste damwanden technologie, de nieuwe Hoesch damwanden is de evolutie van een reeds gevestigde reeks stapelen producten.
Combinatiewanden

131. Combinatiewanden

De tussenliggende damwanden hebben slechts een aarde-vasthoudende en load transfer functie en kunnen ze korter zijn dan de HZ / NZM-Damwand zijn.
Warm gewalste damwanden

130. Warm gewalste damwanden

Warm gewalste damwanden, ook bekend als U-type damwanden worden veel gebruikt in de bouw. Ze kunnen worden gebruikt voor permanente of tijdelijke toepassingen.
Ontwerp en analyse van Damwand en andere keermuur Types

129. Ontwerp en analyse van Damwand en andere keermuur Types

Het voorziet vereiste Damwand inbedding lengtes (voor vaste en scharnierende tenen), buigende momenten, interne krachten en krachten in de ankers.
Service: Manta ray Klapanker

128. Service: Manta ray Klapanker

Manta Ray Klapanker worden gebruikt om bestaande shoring muren te verankeren, buispalen heien shoring muren, spoor weg stropdas shoring muren en verankeren grote houtige puin voor stroom en de kustlijn restauratie.