Grand Damwand
/ Projecten / Koudgewalst Damwand Projecten

Koudgewalst Damwand Projecten

11. Warri Port Land Relamation Nigeria. 2009-2010

Project Detail: 3200 ton GPU32. alle in 18m. De bestaande zeebodem was tussen ongeveer -2,0 EL te EL 1,0 in de nabijheid van de voorgestelde wand. Latere vulling activiteit heeft het gebied tot ongeveer 3,0 EL teruggewonnen. Vul materiaal is dichte tot zeer dichte zanderig grind met keien en boulders.Installation werd gedaan door pitching de damwanden in het opstapelen frame en het rijden op de weigering met een ICE 815 trilblok. Palen werden vervolgens gedreven om de uiteindelijke gewenste niveau middels een IHC S90 hydraulische hamer, met een stapel helm

Project Foto's

Lees Meer

12. DBE Batallion, Al Kizaiza / Basrah Irak. 2008

Project Detail: GPU32 3500 ton .Vanaf het begin, Grand Steel Piling begonnen om de keermuur .De remedie bestond uit een 18 meter damwand keermuur gedreven met behulp van een pileleader en ondersteund door universele balk stutten die opgerakeld uit bestaande pilecap structuren designe. Als gevolg van de instorting, de grond / zand bevatte grote hoeveelheden bouw-en sloopafval, met inbegrip van betonblokken en overblijfsel anker kabels van de mislukte muur. De damwanden moesten slaan door alle obstakels om indringdiepte te bereiken. Met een hoogfrequent trilblok hydraulische samen met een unieke geharde snede aan de versterkte paal tip, de paal toonde alle soorten vuil aan de gewenste diepte te bereiken, zonder ontkoppelen ervaren. Alle damwanden werden gefabriceerd op de site met behulp van I Beam bedden. De bouw van de kelder heikappen en daaropvolgende structuur was vervolgens in staat om verder te gaan ongehinderd.

Project Foto's

Lees Meer

13. Vierde transmissie Pijpleiding project FTP PTT, Laem Chaband, Thailand. 2010

Project Detail: 1200 ton GPU19 damwanden gebruikt standaard container lengte. al verscheept naar LAEM CHABANG poort. S355 goede staalkwaliteit. Dan 1000 niet. 12.0m lange damwanden zijn geïnstalleerd. Slechts een deel van de totale behoefte damwand werd aan plaats en hergebruik van damplanken op verschillende structuren is een belangrijke overweging de kosten te minimaliseren. Daarom is de beste en meest economische gebruik van de damwanden was afhankelijk van een zorgvuldige planning.

Project Foto's

Lees Meer

14. Transnordestina Spoorwegopbouw, Brazilië. 2011

Project Detail: Grote Piling geleverd ongeveer 600Ton (480Ton Temp en 120Ton Offer) stalen damwanden aan diverse tijdelijke grondkerende bouwkuipen en tijdelijke keerwanden vormen. De 9No.cofferdams vergemakkelijkt de opgraving en de bouw van de voorgestelde veerkussen bases, heikappen en brugpijlers, terwijl de tijdelijke keerwanden werden ontworpen om een ​​Highways Agency "principiële goedkeuring" om de tijdelijke weg afleiding vormen. Damwand varieerde van 7.0m-14.0m lang behouden tot een maximum van 4.10m.

Project Foto's

Lees Meer

15. Continu Barge Ujnloading NPLCT Palau Laut Kota Baru Zuid-Kalimantan Indonisiia. 2011

Project Detail: 1520 ton GPU32. U typt damwand. Alle lengte van 25m. Het contract komt tot China en Grand Zero seeral keer bezocht, sinds de loshaven, is een kleine haven, niet zo veel pauze schepen voor damwanden er gaande, Grand Zero werken nauw samen met de rederij, en ten slotte de juiste schepen te vinden.

Project Foto's

Lees Meer

16. Troms haven, Noorwegen. 2009

Project Detail: 2930 ton De totale lengte is ongeveer 3 km lang. Een GPU25 650X540X10 muur werd gekozen omdat de Grote Piling kon garanderen om de accessoires en damwanden te leveren in een zeer kort tijdsbestek. In minder dan drie maanden, 2.930 ton damwand tot 24,6 m lang, werden geleverd aan de hoofdaannemer. De installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd vanaf vijf jack-up platforms met hydraulische hammers.This baan werd gekregen door Grand Zero's Noorwegen agent.This is de grootste order Grote Steel Piling heeft gedaan in Noord-Europa, en won Grote Steel Zero een goede reputatie

Project Foto's

Lees Meer

17. Poole Twin Sails Bridge; Locatie: Poole, Dorset, Verenigd Koninkrijk. 2010

Project Detail: 2510 ton GPZ21 685x402x10 Lengte variërend van 11,5 miljoen naar 20 miljoen. geleverd in gelaste paren. slingerend gaten. Alle stalen damwanden werden gebruikt om een ​​rivier voorgevel behoud structuur en 3 geen vormen. tijdelijke grondkerende bouwkuipen De tijdelijke damwand bouwkuipen vergemakkelijkt de opgraving en de bouw van de voorgestelde The Bridge kofferdammen werden zo ontworpen dat elke tijdelijke onderstempeling kan worden verwijderd wanneer de basis elementen was geworpen, waardoor een ongehinderde werkgebied voor het vervolg op het verlaten

Project Foto's

Lees Meer

18. Negros Occidental, Filipijnen. 2008

Project Detail: Opdrachtgever was de stad Goernment van Sagay, de koper Land Bank van Philippines.Original ontwerp was Nippon Steel type II en type III damwanden. Ingenieurs grand Piling's raden GPU14-600, vanwege de goede prijs en klantenservice, Grand Zero versloeg Nippon Steel en krijg deze volgorde 850 ton bij 11.8m SY390 staal grade.Now de klant al een van oude vrienden Grote Zero's in Filippijnen geworden.

Project Foto's

Lees Meer

19. Oost-Mangroves Project in Abu Dhabi, UAE. 2009

Project Detail: 2600 ton van de GPU 14 De bovengrond bestaat uit 4 m dikke kleiachtige leem met een slechte draagkracht bovenliggende twee zandlagen onderbroken door kleiige veen bij -15 tot -20 meter. Zand werd over de schuine bovenkant bodem geplaatst in een horizontale planum.GPU14 damwanden werden geïnstalleerd als keermuur tijdelijke bodem waardoor land-based installatie van de zware stalen palen die de haven muren te creëren. Een trilblok basis van een hefeiland werd gebruikt om de 18 meter lange heien enkele meters van de locatie van de vaste wand. Zand werd ook achter de tijdelijke damwanden voor de geplande wachttijd en afmeren gebieden geïnstalleerd. Zand werd opgestapeld met schepen en vrachtwagens op EL. 2,5 m. Een steen vastgezet dijk toegestaan ​​de vermindering van gronddruk op de tijdelijke wand cantilever GPU14 damwand. Een verticale drainage systeem werd geïnstalleerd om de draagkracht van de bodem vergroten, waardoor het risico van latere nederzettingen verminderen.

Project Foto's

Lees Meer

20. Dhamra Project,India. 2010

Project Detail: Het oorspronkelijke ontwerp was Arcelor Mittal AU25. eindelijk klanten kiezen voor Grote Zero's GPU25-650 S430 staalkwaliteit .length variëren Het hele project werd uitgevoerd door een lokale aannemer met de hulp van een ervaren heien bemanning. Aanvullende technische steun werd verleend tijdens de ontwerpfase en de uitvoeringsfase van technische department.India de fabrikant damwand is de tweede grootste markt voor Grand Zero, pas na zijn inheemse markt, China.

Project Foto's

Lees Meer