Grand Damwand
/ Projecten / Warmgewalzte Spundwand Projecten

Warmgewalzte Spundwand Projecten

11. Sinyang om Shinpung wegenbouwproject in Korea. 2009

Project Detail: 1300 ton IIW en IIIW damwanden werd gebruikt in dit project, SY295 staalkwaliteit, alle verzending door containers.For statische redenen, stalen damwanden waren de beste opties voor dit job.And vanwege zeer dicht naast de bouw, het gebruik van de pers -in systeem werd besloten vanaf het begin het eerste ontwerp werd gemaakt met een Japan molen section.After weten Grote stalen damwand kan precies leveren dezelfde afdeling, maar met goedkopere prijzen, de aannemer uiteindelijk besloten om te kopen van China.This is de eerste baan waar-Korea koopt warmgewalste damwand van China.Korea importeert vele tonnen damwanden uit Japan en luxumburg, we kijken uit naar een groter marktaandeel in het.

Project Foto's

Lees Meer

12. Voorgestelde herstelwerkzaamheden en verbeteringen aan bestaande Rock Bund op Jurong Island in Singapore. 2010

Project Detail: 2100 ton van het type IIIA III damwand, variërend in lengte van 5,5 m tot 9,5 m lang. Alle stalen damwanden werden geïnstalleerd met een 100TE Capaciteit rupskraan Aanvankelijk installatie werd uitgevoerd met behulp van een kraan opgehangen ICE1423 vibrerende stapelen hamer op de weigering en dit werd gevolgd door invloed rijden met behulp van een kraan opgehangen HPH2400 hydraulische invloed hamer en een 100TE capaciteit mobiele kraan. totaal meer dan 3000 geen. damwanden werden in april 2010.On voltooiing van de installatie damwand geïnstalleerd werkt de aannemer voltooid het herstel van de bestaande bodem beslag profiel naar originele levels.

Project Foto's

Lees Meer

13.  MarcusMarcus Residence Atlanta, USA . 2010

Project Detail: Het ontwerp vereist Arcelor Mittal sectie damwanden in 6m en 8m lengte, maar in het ene gebied is besloten om L601 L602 sectie damwanden 9m lang, die onlangs zijn geïntroduceerd naar Grand Steel Piling gebruiken. Totaal quantiy ongeveer 850 ton. De bodem bestond uit ongeveer 1,5 miljoen van gemaakt grond, bovenop ongeveer 4m van middelgrote dichte zand, bovenliggende stijf tot zeer stijf klei. De installatie damwand werd in zes weken met inbegrip van de backdriving.The damwand installatie werd uitgevoerd met behulp van een Bauer RTG16 telescopische leider tuig met 1000 kN variabel moment trilblok afgerond. De terugloopt werd uitgevoerd met behulp van een 2,4 ton hydraulische druppel hammer.The klauwen van de damwanden waren erg krap om een ​​goede waterdichte ton en een betonnen afdekligger geven werd gebouwd

Project Foto's

Lees Meer

14. Wegwerkzaamheden rond woonwijk en meertje Swidon, UK. 2012

Project Detail: 1500 ton van AZ18-700 geproduceerd door Grand Steel Piling in zijn China factory.In om een ​​goede snelheid te garanderen, is de keuze van de sectie damwand was primordiaal. In samenwerking met de technische afdeling Grote Zero ', de constructeur gekozen voor de AZ18-700. De hoge stijfheid toegestaan ​​om te worden bestuurd met een trilblok minimaal 1 m dieper dan het voorboren, die voldoende inbedding van de teen van de paal garandeert, en minimaliseert de doorbuiging van het behoud wall.All damwanden werden geleverd in cimped pairs.Length van 5.8-11.5m.The damwanden werden gedreven in de grond zeer snel, en de klanten waren erg blij met is.

Project Foto's

Lees Meer

15. Karimun Island in Riau Kepulauan, Indonesië. 2009

Project Detail: 530m van de muur, het type 12m lengte II .Grand Steel Piling ook gefabriceerd en geleverd de jammerklachten, steunbeugels, etc in China. Type II is zeer lichte profielen, maar kan vervul deze projecct eisen fully.he bodem is niet zo hard.and dry..Grand Steel Piling levert al vele tonnen koudgewalste plaat piing in Indonesië markt, en schroomt zeer goede relaties met de lokale contractors.The markt veel damplanken koopt uit Maleisië en Japan Korea.Grand Steel Piling verwacht meer orders van Indonesische klanten.

Project Foto's

Lees Meer

16. Johore Land Reclamation Project, Maleisië. 2010

Project Detail: De damwand ontwerp vereist 11m en 12.5m lang NSP IV en IVW sectie damwanden (weerstandsmoment dan 2200cm3 / m) .Totaal quanity 550 ton SY390 staalkwaliteit. De damwanden werden ondersteund door trekstangen en dubbele kanaal gordingen. De bodem bestond uit 2 meter gemaakt grond, bovenop 3 meter van zachte klei, bovenliggende 4 meter van middelgrote dichte zanderig grind, liggende stijve klei op 9 meter onder de grond level.Vibration en lawaai beperkingen op de site waren streng, en de damwanden waren geïnstalleerd met behulp van een Giken UP150 stille trillingsvrije stapel pers en grondgebonden rupskraan. Sommige obstakels werden aangetroffen als geheid vorderde maar deze werden behandeld door de Contractant.

Project Foto's

Lees Meer

17. Limerick brugwerken, Ierland. 2011

Project Detail: Ongeveer 300 ton van U-profiel damplanken werden geïnstalleerd met behulp van hydraulische jacking technieken. AU14 vel piles..All damwanden werden deliveried in containers naar Port Cork, waar de Titanic begon zijn reis door 100 jaar ago.Ireland en Engeland is een markt, als gevolg van de termijn, de klanten krijgen damwanden van Grand Zero's UK voorraad, de regeling is succesvol verlopen op schema en binnen het budget, en voldaan aan alle kwaliteit en environmental.requirements.

Project Foto's

Lees Meer

18. Stichting Huisvesting, Pretoria, Zuid-Afrika. 2011

Project Detail: Grote Steel Piling werden gebruikt om het ontwerp damwand van een woonhuis fundering bestaande 1066 Lineaire Meter van damwanden, variërend van 5,0 tot 12,0 m lang te voltooien. De geul stapelen is om de bouw van een hoog gebouw en graafwerkzaamheden tot 4.5m in depth.Total damwanden benodigde hoeveelheid was meer dan 2000 ton te vergemakkelijken, en al verscheept naar Durban poort. De no 1680. stalen damwanden van verschillende secties werden geïnstalleerd met behulp van ABI en Bauer telescopische Leader Rigs gemonteerd met een hoge frequentie trilblokken allemaal bereikbaar met een rupskraan. Op zijn hoogtepunt 3NR bendes gebruikt voor de installatie stapel naast een full-time verzorger gang.The algemene bodemprofiel bestond uit stevige klei over losse om zand en grind dicht.

Project Foto's

Lees Meer

19. HUISBANK VOOR HANDEL EN FINANCIERING Project - Amman - Jordanië. 2011

Project Detail: De aanbesteding werd geopend in oktober 2010, en vele aannemers komen naar Grand Steel stapelen voor quoatations, en kregen we eindelijk de baan. Grote Steel Piling aangeboden type III type IV voor dit project, omdat de grond het hard, de damwanden moet groter thcikness.Total hoeveelheid hebben ongeveer 300 ton, lengte tot 18m.Grand Steel Piling gaf ook veel advies over installtion.Many Joran cliënten deed ook zaken in Irak, voorheen Grote Steel Piling hebben supply talrijke ton damwanden in Irak, en de klanten hebben onze naam aan de Iraakse markt.

Project Foto's

Lees Meer

20. Kolkata metro - UG2,India. 2011

Project Detail: Het oorspronkelijke ontwerp was Larssen 62, staalkwaliteit was St SP37. Grote Piling vond dat dit het begin van vele andere orders.The hele India zou kunnen zijn wordt onder insfrastructure, metro, spoorwegen, enz, al zou haar warmgewalste damwanden nodig. Grote geheid geproduceerd exact even groot als nodig is, dat wil zeggen Larssen 62, warmgewalste plaat piling.in staalkwaliteit St SP37. Dit formaat is speciaal voor de Indiase markt. Hoewel de eerste bestelling is slechts ongeveer 800 ton, verwachten we meer orders van deze omvang uit India markt. Zending werd direct door breuk vracht naar Kolkata. Grote Piling adviezen geven ook op ondersteunende beugels, gordingen, das weer worden gebruikt.De aannemer zijn erg blij met deze deal

Project Foto's

Lees Meer