Grand Damwand
/ Nieuws / verankeringen

verankeringen

Trident-beschermende polymere films zijn ontworpen om glas bij elkaar te houden als het breekt op impact en als defensief schild werken om mensen en hun eigendommen te beschermen tegen schade en letsel. Veiligheidsniveau venster film is zeer effectief in het verminderen van schade, maar kan het gebroken glas niet in het raam raken onder extreme stress. Als orkanwind of een plotselinge slagkracht sterk genoeg is, kan het gefilmde glas uit het frame worden uitgeworpen. Bepaalde soorten seismische activiteit, explosies of weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat een glazen systeem letterlijk in een gebouw wordt gezogen, die een nog meer bedreiging vormt. De uitzetting van gefilmd glas is veel minder gevaarlijk dan een douche van gebroken afgeschuinde stukjes glas of kleine scherpe projectielkappen van niet-bekleed glas. Houd er rekening mee dat een hoge snelheid impact nog steeds ernstig letsel kan veroorzaken. Om het beschermingsniveau te verhogen dat beschermende veiligheidsfilm kan aanbieden, was het nodig om verankerings- / randretentie systemen te ontwikkelen.

Beschermende Tridentfilms worden door lijmen aan het glas bevestigd. De film is ook bevestigd aan het frame met een retentie systeem, en het frame wordt met schroeven aan het gebouw bevestigd. Anker- of randbevestigingssystemen die Trident gebruiken, zijn ontworpen om uw ramen in een defensieve eenheid te maken.

Voor uw informatie staan ​​hieronder de beschrijvingen van verschillende anker- of randbevestigingssystemen om u te helpen een aantal van de systemen te voorstellen die u voorgesteld kunnen worden. We hebben tests uitgevoerd die de kracht van onze films en verankeringen tonen, maar dat zegt alleen maar weinig over de juiste oplossing voor uw applicatie. Neem contact op met een lokale filmprofiel die gespecialiseerd is in blastbeschermingsfilms en Edge Retention-systemen voor verdere details.

De 3 categorieën verankeringen:

Nat Glaze, Schroef Mechanisch, En Gelijmd Mechanisch; Elk heeft voordelen en nadelen.

De methode "Natglas" houdt in dat u de rubberen pakkingen van het raamframe verwijdert en vervangt met Dow 995 Silicone, dat het frame, glas en film overlapt. De positieven van dit systeem zijn lagere kosten en flexibiliteit voor verschillende frame types.

Het "Schroef Mechanisch" systeem maakt gebruik van een metalen hoekig frame, dat letterlijk in het frame en mogelijk de muur is geschroefd. De film is geïnstalleerd "oversized" om een ​​wrap onder het metalen frame mogelijk te maken. Vervolgens worden de schroeven door het verankeringsframe / film in het raamframe gepositioneerd. Schroefdraad Mechanische systemen zijn vaak de sterkste optie doordat de film onder het verankeringsframe wordt geplaatst en langere schroeven kunnen soms worden gebruikt om de verankering van het frame naar het gebouw te verhogen, waardoor de bescherming sterk wordt verhoogd. Nadelen omvatten hoge kosten en het permanente karakter van de installatie; Als u ooit de verankeringen wilt verwijderen, zullen de frames gaten hebben blootgesteld.

Het "Gelijmde Mechanische" systeem is een kleefmiddel met ankerlaag. Ze kunnen flexibel of stijf zijn, maar ze worden geleverd met lijm die al aan de ene zijde is aangebracht. De installatie is een relatief eenvoudig proces van het verwijderen van de beschermende steunstroken en het aanbrengen van de kleefzijde over de glas- / randrand. Dit is het makkelijkste type retentie systeem om te installeren, dus minder ervaring kan nodig zijn. Ze zijn over het algemeen niet zo sterk als top-of-the-line geschroefde systemen, en omdat ze alleen op het oppervlak van de film en het frame worden aangebracht, kunnen ze het frame niet tegen de muur verankeren.

Dit artikel komt uit johnsonwindowfilms bewerken vrijgegeven