Grand Damwand
/ Kennis /Discussie over de damwanden

Discussie over de damwanden

Warmgewalst staal damwand werd aanvankelijk gebruikt in Europa aan het begin van de 20e eeuw en is nu een bewezen technologie in het buitenland. Maar in China is deze technologie nog in een vroeg stadium. Met de APID groei van de Chinese economie, milieuvriendelijke nieuwe bouwmateriaal zal onvermijdelijk worden op grote schaal gebruikt.
Afhankelijk van hun productieproces, worden stalen damwand producten verdeeld in koud gebogen en warmgewalst palen, die brengen het beste in elkaar en hebben hun eigen voordelen. In de afgelopen jaren, is de markt prioriteit warmgewalste stalen damwand waarvan de verwerkingsmethode en gegevens die overal is algemeen erkend vindt. Cold-gebogen stalen damwand wordt gevormd door koude-buigmachine ingesteld via rollende depressie, en zijn kant interlock kan voortdurend worden aangesloten op een stalen constructie van de damwand te vormen. Hoewel, geproduceerd door een andere werkwijze is het gebruik van koud gebogen stalen damwand is vergelijkbaar met die warmgewalste damplank terwijl hun toepassingsgebieden verschillen enigszins. Door de jaren heen hebben koud gebogen stalen damwanden op grote schaal gebruikt, en brede werking ervaring is opgebouwd.
Nanjing Grand Steel Sheet Pile Co., Ltd is een belangrijke onderneming van China te worden aangesteld onderzoek & ontwikkeling, ontwerp, productie en service van koudgewalste vormen sectie. Grote ontwikkeld en geproduceerd China's eerste stuk van koud gebogen stalen damwand met een weerstandsmoment van 1360cm3 in oktober 2006 en werd vervolgens uitgebreid een jaarlijkse productiecapaciteit van 400.000 ton koud gebogen stalen damwanden te hebben gevestigd.
Grote is bezig met het onderzoek en ontwikkeling van koud gebogen stalen damwanden volgens EN-normen (EN 10249: niet-gelegeerd koud gebogen stalen damwand) en nu behoren tot toonaangevende koud gebogen fabrikanten stalen damwand van de wereld op aanwezig. Bovendien, Grote heeft opgebouwd haar eigen merk op het gebied van stalen damwand en de GP-serie koud gebogen stalen damwanden zijn gebruikt in een aantal belangrijke projecten in binnen- en buitenland. GP serie producten die een uitstekende weerstandsmoment en grote traagheidsmoment beschikken over grote schaal kunnen worden gebruikt voor zowel algemene keermuur en de basisstructuren en voor havens, pieren, oever van de rivier de versterking en land en water bouwput bescherming structuren projecten enz.
Tijdens de ontwikkeling in de afgelopen jaren, heeft Grote volle te spelen die de eigen koudgewalst vormende sectie ontwikkeling technologie en verbetering van de structuren van veel gecombineerde stalen damwand, die bijdragen aan meer rationele project ontwerp en de bouw en de meer opmerkelijke economische voordelen; in de tussentijd, om beter te kunnen voldoen aan de eisen van individuele klanten, de meeste koud gebogen stalen damwanden van Grand zijn geïntegreerd met persoonlijke ontwerp volgens foundation voorwaarden.
Grand kunnen nu produceren GPU en GPZ serie koud gebogen stalen damwanden van meer dan 80 specificaties van de maximale sectie modulus tot 6000 cm3 / m en een maximale dikte van 16mm. Bij de sectie modulus van ons product is het zelfde met die van warmgewalst staal damwand, zou het staalverbruik per vierkante meter te verlagen met 10% ~ 15%, en dat betekent scherpe daling van de bouwkosten; Op deze wijze wordt het begrip "milieuvriendelijke, energiebesparende en high-efficiency nieuwe stijl bouwmateriaal" gerealiseerd.
Nanjing Grote Steel Sheet Pile Co, Ltd heeft een algehele service systeem voor complete en geavanceerde ontwerp, de productie, technische ondersteuning en de bouw vastgesteld. Met de steun van de top-klasse onderzoeksinstellingen en universiteiten (hogescholen) op het gebied van engineering van China, kan onze technologie secties bieden alle diensten die een toonaangevende fabrikant van stalen plaat koud gebogen paal moet kunnen bieden, en kan technische ondersteuning voor elke stap tijdens de stalen damwand engineering, het aanbieden van gerichte en effectieve technische dienst, rekening houdend met de verschillende behoeften van klanten.