Grand Damwand
/ Kennis /Drie Soorten Van Stalen Buizen

Drie Soorten Van Stalen Buizen

Stalen buizen zijn gebruikt voor een lange tijd. Afhankelijk van de productie-technologie, kan stalen buizen worden ingedeeld in naadloze buizen, gelaste buizen en pijpen behuizing. In de oude dagen, de methoden om stalen buis te produceren was niet zo volwassen, maar in de moderne tijd, de productie-technologie zich ontwikkelt, zijn leidingen voor water en petroleum gas etc zeer populair geworden. Grote diameter leidingen en drukleidingen kunnen worden met drie hoofdmethoden

Buizen: De productiekost is veel hoger dan andere methoden, maar het is de meest betrouwbare manier. De grootste diameter van slechts maximaal 500 mm. Het belangrijkste voordeel van naadloze buis zijn kracht.
Drukpijpen kunnen werken onder hoge druk en barsten niet onder de meeste impact. Zelfs als onder zeer abnormale belastingen, de stalen sectie bocht, in plaats van breken. En deze stalen buizen hebben een zeer effectieve bescherming tegen corrosie. Buizen een grotere gecombineerde sterkte en elasticiteit met een hoge weerstand tegen interne en externe druk over pijpen door andere technieken. U kunt kookbuizen, vloeistof leidingen, hydraulische leidingen etc met dit product vindt.

Gelaste buizen: Minder duur, maar niet zo betrouwbaar als naadloze secties. Grondstof is stalen plaat of rollen staal, dan rond een vorm dan gelast op de naad. Gelaste buizen kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van plaatsen, omdat ze sterk en kan ondergronds gebruikt voor het transport van water en gas gedurende steden. Andere voordelen: gelaste buizen zijn sterk en licht van gewicht, wat betekent dat ze perfect voor gebruik in fietsframe fabricage en in de bouw om elektrische draden te beschermen. Afhankelijk van de naad vorm, kunnen gelaste buizen worden onderverdeeld in spiraal gelaste buizen gelaste buizen en ERW gelaste buizen. SSAW leidingen kunnen worden geproduceerd in een grote lengte zonder enige butt lassen. De langste we geproduceerde dan 100 meter. Diameter kan zijn dan 3000mm. Terwijl dikte maximum rond 26 miljoen zijn. SSAW pijp is de meest gebruikte leidingen. LSAW pijp hebben rechte lasnaad. En sommige klanten noemen het lange lassen pijpen. De pijp dikte kan oplopen tot 100 mm. en de lengte kan 12m per segment. DSAW buizen worden ook geproduceerd uit staalrollen.

Casting Pipes: De stalen buis is niet gebruikelijk en zo betrouwbaar als naadloos. De productiekosten relatief hoog omdat het is gemaakt van heet vloeibaar staal. Stalen buizen kan veel dunner zijn dan buizen uit andere materialen worden vervaardigd en hebben zij een groter draagvermogen dan buizen uit andere materialen met dezelfde buitendiameter. Typische toepassingen zijn de verwerking pipe, off-shore pijp, Draad pijp, precisie buis, baggeren buizen